Enviaments

Un cop realitzada la compra rebràs un correu electrònic de confirmació de comanda. Assegura't que l'adreça de lliurament de la teva comanda és correcta i que la confirmació no ha entrat a la bústia de correu no desitjat.

La taula següent conté informació sobre els períodes estimats de recepció, enviament i lliurament de les comandes LEGO Education ROBOTIX:

LocalitzacióLliuramentCost
Espanya (Península)
per compres superiors a 50 €
1-2 dies laborables Gratuit
Espanya (Península)
per compres inferiors a 50 €
1-2 dies laborables 6,05€
Illes Balears 2-4 dies laborables 14,45€

Illes Canàries /Ceuta i Melilla *
2-4 dies laborables 27,50€

IMPORTANT: En periode de nadal (del 15 de desembre de 2017 al 15 de gener 2018), el servei de transport no garantitza l'entrega en 1-2 dies laborables. 


Notes addicionals

  • El lliurament dels productes adquirits es realitza mitjançant un proveïdor de missatgeria.
  • Les comandes s'envien només en dies laborables. Els dies laborables són de dilluns a divendres, excloent els festius nacionals d'Espanya.
  • Els terminis de lliurament estimats s'apliquen per comandes pagades amb targeta de crèdit / dèbit abans de les 13h. Els terminis de lliurament per a comandes pagades per transferència bancària poden ser superiors ja que requereixen la recepció de l'ingrés
  • No es realitzen lliuraments en apartats de correus.
  • Duanes i impostos no inclosos a les Canàries, Ceuta, Melilla i destinacions fora de la UE A pagar en destinació. Consultar import de la fiscalitat a cada país.
  • Per exempció del 21% d'IVA en vendes intracomunitàries (dins la Unió Europea), cal tenir un CIF, o número d'IVA, donat d'alta en operacions intracomunitàries.
  • Si per raons de mida o pes de l'enviament sigui necessària una personalització de les despeses de transport, s'enviarà un correu electrònic amb una nova cotització per a la teva acceptació.

Devolucions

A LEGO® Education ROBOTIX estan permeses les devolucions únicament en cas que el producte estigui defectuós. Tots els nostres productes tenen una garantia del fabricant de 2 anys.

Si tens qualsevol dubte pots sol·licitar ajuda al nostre servei d'atenció al client. Contacta'ns a shop@robotix.es o +34 933 042 505.