Uneix-te al programa de Partners LEGO® Education ROBOTIX    

 

Obre un negoci de futur, rendible i innovador

A LEGO® Education ROBOTIX treballem amb una xarxa de partners certificats que col·laboren amb nosaltres en la millora de l'aprenentatge dels nostres joves fomentant el desenvolupament d'habilitats i competències per al futur a través de la reconeguda metodologia de LEGO® Education.

Si ets un emprenedor, centre de formació, associació o empresa compromès a canviar la forma d'aprendre i amb il·lusió per construir un projecte nou aquest és el negoci que busques per invertir. Segueix llegint per conèixer les raons.

Un negoci innovador i rendible

Sota la metodologia "aprendre fent" proposem una forma de recursos pionera que té com a objectiu preparar els joves per a les professions del futur. Els eixos són les classes extraescolars de robòtica educativa, la venda de productes LEGO® Education, la formació a professors i la preparació d'equips per a la FIRST LEGO League (torneig de robòtica).

Sense costos de franquícia

A diferència d'altres models de negocis unir-te al nostre projecte no té costos de franquícia. Únicament pagues els materials i la formació inicial, amb això ja pots començar la teva activitat.

Un model consolidat i de provat èxit

Ens vam posar en marxa el 2006 i actualment ja comptem amb més de 30 partners certificats satisfets i més de 10.000 alumnes que treballen amb la metodologia de LEGO® Education ROBOTIX.

Aprofita el valor de LEGO® Education ROBOTIX

Aprofita el valor de la marca LEGO® Education ROBOTIX aconseguida mitjançant més de 10 anys d'experiència en l'entorn educatiu. A més, podràs accedir a tot el catàleg i metodologies de LEGO® Education per a infantil, primària i secundària a unes condicions realment especials.

Et donem suport en totes les fases

No necessites experiència prèvia en el sector per iniciar el negoci. El paquet inicial inclou la formació necessària per començar l'activitat. A més, posteriorment mantindrem una comunicació permanent per assessorar-te en tot el que puguis necessitar.

Un mercat enorme encara per explotar

Actualment a Espanya encara hi ha molts centres educatius que no apliquen aquesta innovadora metodologia d'aprenentatge. Es tracta d'un mercat molt gran i amb molta capacitat de creixement. T'imagines fins on pots arribar?

PARLEM?

93  304 25 05

info@robotix.es