Política de Privacitat1

Política de privacitat

Responsable del tractament:

INVENIO EDUCATION FOR LIFE SL
NIF: B65538282
Direcció: c/ Aribau, 240, 7-b, 08006 Barcelona
Telèfon: 933042505
Adreça electrònica: info@robotix.es

Finalitat del tractament:

Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·liciti i enviar-li newsletters, informació sobre els esdeveniments, activitats, i informació que considerem que pugui ser del seu interès. Igualment, si s’escau, també les podem tractar per gestionar les comandes online dels productes del web. L’informem que pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a la direcció del responsable de tractament. Si vostre ho retira, els tractament que s’hagin realitzats anteriorment seran sent vàlids.

Legitimació del tractament:

La base legal per al tractament de dades és seu consentiment.

Conservació de les seves dades:

Les seves dades es conservaran per un període de 5 anys , sense perjudici de la conservació que resultes necessària per a la formulació, l’exercici o la defensa de potencials reclamacions i/o sempre que ho permeti la legislació aplicable.

Destinataris de les dades:

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a INVENIO EDUCATION FOR LIFE SL de l’àmbit educatiu que ofereixen solucions d’aprenentatge, per a les mateixes finalitats referides anteriorment.

Drets de l’interessat:

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@robotix.es. Addicionalment, vostè podrà interposar una reclamació relativa a la protecció de les seves dades personals davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.