Pack Educatiu iPad - Escoles Pérez Iborra | ROBOTIX1

Pack Educatiu iPad - Escoles Pérez Iborra

Ref.

733,60 €606,28 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2023.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

Pack Educatiu iPad - Escoles Pérez Iborra
Ref. IPAD_IB.M
733,60 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  iPad

  iPad

  L'ordinador perfecte per aprendre, no és un ordinador.

  El nou iPad reuneix totes les característiques que es necessiten per a l'educació. Combina el rendiment i les possibilitats d'un ordinador amb la versatilitat que únicament ofereixen les tablets. Tot en un sol dispositiu.

  El seu xip A10 Fusion aporta una potència mai abans vista en una tablet. Combinat amb la nova pantalla Retina més gran (10,2 "), fa que les imatges es vegin amb un nivell de resolució únic.

  No serà problema per a alumnes i professors superar tota la jornada escolar sense carregar el dispositiu gràcies a la seva bateria de llarga durada amb més de 10 hores d'autonomia. A més, podràs portar-lo en la motxilla amb tota comoditat gràcies al seu disseny lleuger i ultrarresistent.

  Totes les seves especificacions tècniques

  Ipad Wi-Fi 32GB 10,2" Pack Educativo

  Apple Pencil

  Apple Pencil

  Apple Pencil

  Apunta-ho tot i més.

  Apple Pencil converteix l'iPad en un quadern digital. Pren notes, subratlla, esborra, dibuixa, fes anotacions en PDF, corregeix docuements, torna a esborrar...

  Amb una sola càrrega podràs disposar de fins a 12 hores d'ús, i amb tan sols 15 segons de càrrega ràpida, podràs utilitzar el llapis més de 30 segons.

  Funda

  Funda

  Resistent. Irresistible.

  Dissenyada amb l'ajuda de docents i professionals de TI, aquesta funda està fabricada amb materials ultrarresistentes que ofereixen una protecció superior capaç de superar tots els desafiaments d'un dia de classe: cops, caigudes, esgarrapades ...

  Ha superat les proves de resistència estàndard 810F/G de el Departament de Defensa dels Estats Units.

  Permet posar l'iPad en posició semiplana per escriure amb la pantalla inclinada i evitar el reflex dels fluorescents o els llums de laboratori, i en posició inclinada per a visualitzar vídeos o treballar en grup.

  A més, disposa d'un espai d'emmagatzematge integrat i segur per a Apple Pencil, tanca a pressió patentada, cantonades reforçades i un panell del darrere transparent.

  Funda Dux Apple iPad

  Configuració

  Configuración educativa y de seguridad

  Configuración Educativa y Seguridad iPad

  Preparats, llestos... ja pots aprendre segur.

  Entreguem el teu iPad amb totes les aplicacions i configuracions de seguretat que necessitarà l'alumne per utilitzar el dispositiu a l'aula, perquè pugui utilitzar-lo sense preocupacions des del primer moment.

  El rebràs amb les aplicacions Apple School Manager i Mobile Device Management instal·lades i correctament configurades, perquè estudiants i professors, puguin compartir exercicis, seguir l'evolució de les tasques, enviar comentaris...

  A més, ens preocupa especialment la privacitat i seguretat dels alumnes. Per aquesta raó, abans de lliurar el dispositiu, implementem un avançat sistema de gestió de la seguretat amb l'objectiu de protegir les dades personals dels estudiants, limitar les aplicacions utilitzades, supervisar quin ús li donen...

  Assegurança

  Assegurança de l'iPad de 2 anys a tot risc sense franquícia

  Ho has llegit bé. 2 anys sense preocupacions.

  Sabem que l'equació nens i dispositius electrònics tendeix a donar un resultat negatiu. És per això que incloem en el preu de l'pack una assegurança que t'ho cobreix tot i més.

  Cobreix durant 2 anys sense cap tipus de franquícia tot tipus de ruptures, caigudes, cops, robatoris, incendis, fum, explosions, llamps, inundacions i tempestes.

  Aquesta assegurança no inclou la funda, l'apple pencil ni configuració.

  Seguro iPad

  Formació

  Accés a plataforma de formació online

  Formación iPad

  T'explico un secret?

  Treu el màxim potencial de el dispositiu mitjançant l'accés exclusiu a la principal plataforma de formació Apple.

  A la teva disposició multitud de vídeo-cursos online impartits per experts i enfocats a usos pràctics. Servits en píndoles de pocs minuts perquè puguis aprendre al teu propi ritme.

  Vídeos de diferents nivells i temàtiques: primeres passes, edició de vídeo, fotografia, aplicacions, productivitat, privacitat, seguretat, trucs...

  Models

  Models compatibles

  En cas de disposar d'un iPad a casa és possible comprar únicament la configuració i/o Apple Pencil (imprescindible). Aquests són els models d'iPad compatibles amb la configuració educativa i de seguretat:

  • iPad Air 3 ª generació
  • iPad 6ª generació
  • iPad 7ª generació
  • iPad 8ª generació
  • iPad 9ª generació
  • iPad Pro 9´7 polzades
  • iPad Pro 10´5 polzades
  • iPad Pro 12´9 polzades 1ª 2ª 3ª y 4ª generació
  • iPad Pro 11 polzades 1ª y 2ª generació

  És important tenir en compte que en cas d'aportar el teu propi iPad, aquest es formatarà per complet en el mateix centre. És recomanable fer prèviament una còpia en iCloud per a no perdre tota la informació com a fotos, vídeos, apps...