Array ( [0] => Makeblock Education | Robots i Kits de Robòtica | ROBOTIX [1] => ROBOTIX ) 1

Makeblock Education: robots, kits de robòtica i STEAM

Som partner oficial exclusiu de Makeblock Education a Espanya. A la nostra botiga online pots comprar tots els kits de robòtica, STEAM i robots oficials de Makeblock Education.

Productes Makeblock
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

Tipus de producte

No hay opción disponible en este grupo

Categoria:

No hay opción disponible en este grupo

7 productes mostrats
 • mBot Explorer Kit és el robot ideal per iniciar-se de forma pràctica i divertida en la robòtica, programació, electrònica i les STEAM. Permet construir fàcilment diferents models de robots i posteriorment programar-los mitjançant un ordinador, tablet o mòbil amb un software basat en Scratch i Arduino.

  8+ anys
  d'1 a 2 alumnes

  mBot Explorer Kit és el robot ideal per iniciar-se de forma pràctica i divertida en la robòtica, programació, electrònica i les STEAM.

  Permet construir fàcilment diferents models de robots i posteriorment programar-los mitjançant un ordinador, tablet o mòbil amb un software basat en Scratch i Arduino.

  104,05 €
  VEURE DETALLS
  ENVIAMENT GRATUÏT 24 / 48H
 • Codey Rocky és el robot perfecte per iniciar-se en la programació mitjançant un senzill programari basat en blocs basat en Scratch o bé en codi Python per a usuaris més avançats. Tot en un entorn de reptes i jocs que permet als alumnes aprendre sobre conceptes com la Intel·ligència Artificial o Internet de les Coses a el mateix que temps que es diverteixen.

  6+ anys
  108,28 €
 • Nuevo

  CyberPi és una microordinador amb pantalla de color que incorpora diversos sensors. Això el converteix en una poderosa eina d'aprenentatge STEAM, programació, robòtica, Ciència de Dades, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot programar arrossegant blocs amb el software gratuït mBlock basat en Scratch o de forma més avançada escrivint...

  12+ anys
  71,38 €
 • Nuevo

  mTiny és un robot per a educació infantil. Mitjançant un innovador llapis tàctil, un mapa interactiu, targetes de programació i un llibre d'activitats permet als nens aprendre les bases de les programació de forma divertida mitjançant el joc, exercitar el pensament lògic i fomentar les habilitats de resolució de problemes.

  4+ anys
  162,73 €
 • Halocode és un microordinador de placa única amb Wi-Fi incorporat dissenyat per aprendre programació. Pot connectar-se fàcilment amb una gran varietat de sensors i mòduls electrònics que permeten desenvolupar de forma divertida projectes d'STEAM, robòtica, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot programar arrossegant blocs amb el...

  10+ anys
  28,42 €
 • mCreate és una impressora 3D dissenyada per a educació que té la possibilitat d'incorporar un làser per gravar i tallar diferents materials d'una forma fàcil, guiada i segura, optimitzada per a usuaris principiants.

  12+ anys
  872,40 €
 • LaserBox Pro és una impressora làser intel·ligent d'escriptori dissenyada per a educació. La seva càmera d'alta resolució combinada amb l'algoritme visual amb intel·ligència artificial revolucionen el tallat, gravat i marcat amb làser amb funcionalitats tan innovadores com el reconeixement intel·ligent de materials.

  7 865,00 €