Makeblock Education | Robots i Kits de Robòtica | ROBOTIX1

Makeblock Education: robots, kits de robòtica i STEAM

Som el partner oficial exclusiu de Makeblock Education a Espanya. A la nostra botiga online pots comprar tots els kits de robòtica, STEAM i robots oficials de Makeblock Education.

Llegir més +
Filtrar:
Tancar Filtres
31 productes mostrats
 • mBot2 és un robot educatiu d'última generació connectable en xarxa per a l'aprenentatge de STEAM i informàtica a educació secundària. mBot2 està dissenyat perquè l'alumnat rebi classes interactives i intel·ligents que resultin motivadores, divertides i que reflecteixin aplicacions del món real amb tecnologies d'avantguarda com la robòtica, la IA...

  10+ anys
  199,98 €
 • Codey Rocky és el robot perfecte per iniciar-se en la programació mitjançant un senzill software de blocs basat en Scratch o bé en codi Python per a usuaris més avançats. Tot en un entorn de reptes i jocs que permet als alumnes aprendre sobre conceptes com la Intel·ligència Artificial o Internet de les Coses a el mateix temps que es diverteixen. Vols...

  de 6 a 10 anys
  173,41 €
 • nova versió

  mTiny Discover Kit és un robot per a educació infantil. Mitjançant un innovador llapis tàctil, un mapa interactiu, targetes de programació i un llibre d'activitats permet als nens aprendre les bases de les programació de forma divertida mitjançant el joc, exercitar el pensament lògic i fomentar les habilitats de resolució de problemes. Discover Kit és...

  de 4 a 7 anys
  257,04 €
 • mBot Ranger és un kit de robòtica perfecte per a l'aprenentatge STEAM i robòtica. Es poden muntar fins a 3 models diferents que permeten als nens i nenes explorar l'enginyeria i la mecànica. Perfecte per utilitzar-lo amb el software mBlock5 per a una experiència d'aprenentatge de programació pràctica i efectiva.

  10+ anys
  257,04 €
 • mBot Explorer Kit és el robot ideal per iniciar-se de forma pràctica i divertida en la robòtica, programació, electrònica i les STEAM. Permet construir fàcilment diferents models de robots i posteriorment programar-los mitjançant un ordinador, tablet o mòbil amb un software basat en Scratch i Arduino. Descobreix la nova i millorada versió de mBot...

  10+ anys
  124,82 €
 • CyberPi Go kit és una microordinador amb pantalla de color que incorpora diversos sensors. Això el converteix en una poderosa eina d'aprenentatge STEAM, programació, robòtica, Ciència de Dades, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot programar arrossegant blocs amb el software gratuït mBlock basat en Scratch o de forma més avançada...

  12+ anys
  93,71 €
 • Halocode Standard Kit és un potent microordinador de placa única amb Wi-Fi, micròfon, sensor de moviment, sensor de tacte i LEDs programables. Pot connectar-se fàcilment amb una gran varietat de sensors i mòduls electrònics que permeten desenvolupar de forma divertida projectes d'STEAM, robòtica, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot...

  10+ anys
  67,14 €
 • La xTool M1 és una talladora làser, una gravadora làser i una talladora de fulles, tot integrat en una màquina de sobretaula extremadament segura i fàcil dutilitzar. Ja sigui per a educació, ús domèstic o professional, la xTool M1 pot ajudar-te a crear més del que t'imagines.

  1 488,97 €
 • La xTool M1 és una talladora làser, una gravadora làser i una talladora de fulles, tot integrat en una màquina de sobretaula extremadament segura i fàcil dutilitzar. Ja sigui per a educació, ús domèstic o professional, la xTool M1 pot ajudar-te a crear més del que t'imagines. Aquesta versió inclou el purificador d'aire.

  2 386,88 €
 • La xTool P2 és la talladora làser d'escriptori ideal per a escoles que busquen la màxima potència i capacitat, garantint sempre la seguretat dels estudiants i la facilitat d'ús. Gràcies a les seves innovadores tecnologies intel·ligents, és capaç de gravar de forma versàtil sobre múltiples materials, fins i tot sobre superfícies corbes. Aquesta versió...

  6 413,00 €
 • La xTool P2 és la talladora làser d'escriptori ideal per a escoles que busquen la màxima potència i capacitat, garantint sempre la seguretat dels estudiants i la facilitat d'ús. Gràcies a les seves innovadores tecnologies intel·ligents, és capaç de gravar de forma versàtil sobre múltiples materials, fins i tot sobre superfícies corbes.

  5 515,08 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de CyberPi y mBot 2. Conté 8 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics.

  73,78 €
 • Ampliació per al kit de robòtica mBot 2 (necessari). Aquesta ampliació inclou nous components que permeten fer models de construcció més avançats i noves activitats per aprendre sobre avenços tecnològics del món real.

  80,91 €
 • Complement per a la talladora làser Laserbox Rotary (necessària). Aquest mòdul de gravat amb rodet giratori està pensat per a educació i permet gravar materials cilíndrics de diàmetres de 3 a 70 mm.

  183,72 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit Codey Rocky (ref. P1030243) amb unes condicions econòmiques realment especials. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  6+ anys
  1 040,47 €   936,43 €
 • Pack de 4 CyberPi que permet fins a 8 alumnes de secundària aprendre programació de forma simultània.

  12+ anys
  206,62 €
 • Càmara intel·ligent compatible con los productos mBot 2, mBot Explorer Kit, mBot Ranger, CyberPi y HaloCode. Pot aprendre i reconèixer objectes de colors brillants, així com detectar codis de barres i línies, el que permet el seu ús en diverses aplicacions, com classificació d'escombraries, transport intel·ligent, seguiment d'objectes i seguiment...

  133,56 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 41 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  10+ anys
  615,46 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 22 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  10+ anys
  292,96 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 25 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  337,24 €
 • Oferta

  Pack de peces per ampliar el robot mBot i que permeten construir models més complexos. Inclou els suports, les plaques i els cargols més utilitzats per ampliar l'estructura mecànica d'aquest robot.

  14,94 €   8,97 €
 • Aquest adaptador USB Bluetooth 4.0 de baix consum permet connectar de forma inàlambrica en un rang de 15 metres un ordinador amb qualsevol robot de Makeblock que tingui un mòdul Bluetooth incorporat. Serveix per solucionar el problema de connexió inàlambrica dels ordinadors que no disposen de tecnologia Bluetooth incorporada o tenen una versió anterior a...

  22,13 €
 • Pack d'expansió que permet afegir 6 potes a mBot i construir 3 nous models: Beetle, Mantis i Crazy Frog.

  36,89 €
 • Pack d'expansió per a mBot que permet construïr 3 nous models: Dancing Cat, Head-Shaking Cat i Light-Emitting Cat. 

  36,89 €
 • Pack d'expansió per mBot que inclou un servomotor, dos suports i altres components que permeten construir models més avançats i complexos.

  51,03 €
 • SECUNDÀRIA

  Certificació Makeblock Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum amb el robot educatiu mBot 2.  Data: 3 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Pocket Shield és un complement per CyberPi equipat amb una bateria recarregable incorporada que li otorga autonomia i permet ampliar les seves funcions mitjançant connexions per servos, tires de LED i motors. És el complement ideal per mBot 2, ja que permet utilitzar la CyberPi incorporada de forma independent.

  44,27 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit mBot 2 (ref. P1010132) amb unes condicions econòmiques realment especials. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  10+ anys
  1 199,88 €   1 079,89 €
 • Paquet de servo per donar moviment a les construccions amb mBot 2. Conté un servo de 9g, un hub, un suport i hardware. El micro servo pot girar aproximadament 180 graus i amb l'adaptador Me RJ25 podràs connectar fàcilment el servo amb la placa de control principal.

  6,88 €
 • SENSORS I ACTIVITAT GRATIS
  Oferta
  Pack

  Packs per equipar l'aula amb 12 unitats del kit mBot 2 (ref. P1010132) amb unes condicions econòmiques realment especials. Promoció: 4 sensors ultrasònics de regal i activitat exclusiva gratis

  2 399,75 €   2 279,76 €
 • Pack de 3 filtres HEPA de recanvi per a la impressora Laserbox. El temps recomanat per substituir aquest filtre varia segons el temps d'ús de la màquina.

  234,66 €