Makeblock Education | Robots i Kits de Robòtica | ROBOTIX1

Makeblock Education: robots, kits de robòtica i STEAM

Som el partner oficial exclusiu de Makeblock Education a Espanya. A la nostra botiga online pots comprar tots els kits de robòtica, STEAM i robots oficials de Makeblock Education.

Productes Makeblock
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

25 productes mostrats
 • Nuevo

  mBot2 és un robot educatiu d'última generació connectable en xarxa per a l'aprenentatge de STEAM i informàtica a educació secundària. mBot2 està dissenyat perquè l'alumnat rebi classes interactives i intel·ligents que resultin motivadores, divertides i que reflecteixin aplicacions del món real amb tecnologies d'avantguarda com la robòtica, la IA...

  10+ anys
  163,94 €
 • mBot Ranger és un kit de robòtica perfecte per a l'aprenentatge STEAM i robòtica. Es poden muntar fins a 3 models diferents que permeten als nens i nenes explorar l'enginyeria i la mecànica. Perfecte per utilitzar-lo amb el software mBlock5 per a una experiència d'aprenentatge de programació pràctica i efectiva.

  10+ anys
  207,50 €
 • Codey Rocky és el robot perfecte per iniciar-se en la programació mitjançant un senzill software de blocs basat en Scratch o bé en codi Python per a usuaris més avançats. Tot en un entorn de reptes i jocs que permet als alumnes aprendre sobre conceptes com la Intel·ligència Artificial o Internet de les Coses a el mateix temps que es diverteixen....

  6+ anys
  113,73 €
 • nova versió

  mTiny Discover Kit és un robot per a educació infantil. Mitjançant un innovador llapis tàctil, un mapa interactiu, targetes de programació i un llibre d'activitats permet als nens aprendre les bases de les programació de forma divertida mitjançant el joc, exercitar el pensament lògic i fomentar les habilitats de resolució de problemes. Discover Kit és...

  4+ anys
  195,40 €
 • ÚLTIMES UNITATS
  Oferta

  mTiny Coding Kit és un robot per a educació infantil. Mitjançant un innovador llapis tàctil, un mapa interactiu, targetes de programació i un llibre d'activitats permet als nens aprendre les bases de les programació de forma divertida mitjançant el joc, exercitar el pensament lògic i fomentar les habilitats de resolució de problemes. Descobreix la...

  4+ anys
  162,73 €   119,79 €
 • CyberPi Go kit és una microordinador amb pantalla de color que incorpora diversos sensors. Això el converteix en una poderosa eina d'aprenentatge STEAM, programació, robòtica, Ciència de Dades, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot programar arrossegant blocs amb el software gratuït mBlock basat en Scratch o de forma més avançada...

  12+ anys
  76,82 €
 • Halocode Standard Kit és un potent microordinador de placa única amb Wi-Fi, micròfon, sensor de moviment, sensor de tacte i LEDs programables. Pot connectar-se fàcilment amb una gran varietat de sensors i mòduls electrònics que permeten desenvolupar de forma divertida projectes d'STEAM, robòtica, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses. Es pot...

  10+ anys
  55,04 €
 • mCreate és una impressora 3D dissenyada per crear divertits projectes d'educació STEAM. Gràcies a la innovadora tecnologia d'anivellament intel·ligent ofereix una de les impressions més precises del mercat. Incorpora també un capçal làser per gravar i tallar diferents materials d'una forma fàcil, segura i optimitzada per a usuaris principiants.

  1 091,42 €
 • LaserBox Pro és una impressora làser intel·ligent d'escriptori dissenyada per crear divertits projectes d'educació STEAM. La seva càmera d'alta resolució combinada amb l'algoritme visual amb intel·ligència artificial revolucionen el tallat, gravat i marcat amb làser amb funcionalitats tan innovadores com el reconeixement intel·ligent de materials.

  6 140,75 €
 • Pack de 6 robots educatius Codey Rocky que permet fins a 12 alumnes de primària aprendre programació de forma simultània.

  6+ anys
  900,83 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de CyberPi y mBot 2. Conté 8 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics.

  60,49 €
 • Pack de 4 CyberPi que permet fins a 8 alumnes de secundària aprendre programació de forma simultània.

  12+ anys
  169,39 €
 • Càmara intel·ligent compatible con los productos mBot 2, mBot Explorer Kit, mBot Ranger, CyberPi y HaloCode. Pot aprendre i reconèixer objectes de colors brillants, així com detectar codis de barres i línies, el que permet el seu ús en diverses aplicacions, com classificació d'escombraries, transport intel·ligent, seguiment d'objectes i seguiment...

  102,23 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 41 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  10+ anys
  504,56 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 22 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  10+ anys
  240,17 €
 • Multiplica les hores d'aprenentatge i diversió amb aquest kit d'ampliació compatible amb els productes de mBot 2, CyberPi y HaloCode. Conté 25 accessoris addicionals com a components electrònics i sensors de mBuild que et permetran realitzar nous projectes científics relacionats amb la Intel·ligència Artificial (IA).

  276,47 €
 • Oferta

  Pack de peces per ampliar el robot mBot i que permeten construir models més complexos. Inclou els suports, les plaques i els cargols més utilitzats per ampliar l'estructura mecànica d'aquest robot.

  14,94 €   8,97 €
 • Aquest adaptador USB Bluetooth 4.0 de baix consum permet connectar de forma inàlambrica en un rang de 15 metres un ordinador amb qualsevol robot de Makeblock que tingui un mòdul Bluetooth incorporat. Serveix per solucionar el problema de connexió inàlambrica dels ordinadors que no disposen de tecnologia Bluetooth incorporada o tenen una versió anterior a...

  18,14 €
 • Pack d'expansió que permet afegir 6 potes a mBot i construir 3 nous models: Beetle, Mantis i Crazy Frog.

  30,24 €
 • Pack d'expansió per a mBot que permet construïr 3 nous models: Dancing Cat, Head-Shaking Cat i Light-Emitting Cat. 

  30,24 €
 • Pack d'expansió per mBot que inclou un servomotor, dos suports i altres components que permeten construir models més avançats i complexos.

  42,94 €
 • SECUNDÀRIA

  Certificació Makeblock Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum amb el robot educatiu mBot 2.  Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb el robot mBot 2. Data: 26 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Oferta

  Producte recondicionat: Codey Rocky (ref. 45300) Aquest producte té la nostra garantia de bon funcionament i està revisat exhaustivament per garantir que tinguin totes les seves peces i components.

  6+ anys
  113,73 €   96,67 €
 • Pocket Shield és un complement per CyberPi equipat amb una bateria recarregable incorporada que li otorga autonomia i permet ampliar les seves funcions mitjançant connexions per servos, tires de LED i motors. És el complement ideal per mBot 2, ja que permet utilitzar la CyberPi incorporada de forma independent.

  36,29 €
 • CERTIFICACIÓ GRATIS
  Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit mBot 2 (ref. P1010132) amb unes condicions econòmiques realment especials. PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA: compra aquest pack i aconsegueix gratis la certificació oficial mBot 2. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  10+ anys
  983,66 €   934,47 €