Array ( [0] => Mesures COVID-19 [1] => ROBOTIX ) 1

Preparats per a la nova normalitat educativa

Limpieza de manos

Neteja de mans


Està demostrat que rentar-se les mans sovint i de manera correcta ajuda a frenar la propagació del virus. Si t'interessa, disposem de dispensadors de peu de gel hidroalcohòlic ideals per a centres educativus.
Uso de guantes y mascarillas

Ús de guants i mascaretes


Tots els nostres treballadors utilitzen equips de protecció recomanats com els guants i mascaretes.

Distancia de Seguridad

Distància de seguretat


Hem adaptat la nostra metodologia per a treballar en grups més reduïts i així garantir la distància social mínima recomanada de 2 metres.
Desinfección de los materiales

Desinfecció dels materials


Tots els nostres productes segueixen un exhaustiu procés de desinfecció de forma regular per a eliminar qualsevol rastre del virus.
Envío Seguro

Enviament segur


Tots els enviaments es realitzen seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries: manipulació amb equips de protecció, deixar paquet a la porta o ascensor, no és necessari signar el lliurament...
Cita-previa

Cita prèvia


Hem habilitat un servei online de cita prèvia perquè puguis concertar una reunió amb nosaltres amb la major seguretat.
Digitalicación de programas

Digitalització dels programes


Hem afegit en tots els nostres programes educatius l'opció de realitzar-los en modalitat digital, això permetrà al teu centre o empresa seguir amb el servei en cas d'una nova etapa de confinament.
Darantía Total de Servicio

Garantia total del servei


Davant escenaris no predictibles, hem inclòs en tots els nostres serveis una garantia amb l'opció de congelació o cancel·lació sense penalitzacions. Demana'ns més informació.

Pautes d'higiene de productes LEGO Education

  • Abans de netejar els teus elements LEGO®, assegura't de seguir les directrius del teu organisme educatiu i/o agència sanitària locals sobre la neteja i desinfecció dels materials de l'aula.
  • Neta teus elements LEGO a mà mitjançant un drap o una esponja suau i aigua sabonosa que no superi els 40 °C.
  • A l'desinfectar elements electrònics (com, per exemple, Hubs, motors, sensors), utilitza tovalloletes d'un sol ús o un drap de microfibra humitejat amb desinfectant i passa-ho acuradament per totes les superfícies externes.
  • Assegura't d'evitar submergir o ruixar teus equips electrònics o intel·ligents amb qualsevol solució líquida. En el seu lloc, passa suaument el drap a l'netejar.
  • No posis els teus elements o equips LEGO a la rentadora o el rentaplats. No intentis assecar-los al forn, el microones o mitjançant un assecador. Els teus elements no haurien exposar-se a temperatures superiors als 60 °C.
  • Recorda sempre desconnectar tots els sensors i motors del teu equip electrònic o intel·ligent, així com de qualsevol font d'alimentació, abans de la neteja.