Mesures COVID-191

Preparats per a la nova normalitat educativa

Recomanacions per a l'aula

Limpieza de manos

Higiene com a aprenentatge


Comença i acaba cada classe demanant als teus alumnes que es rentin les mans i evitin tocar-se la cara. Aquestes pautes d'higiene han de formar part del procés d'aprenentatge. Si t'interessa, disposem de dispensadors de gel hidroalcohòlic ideals per a centres educatius.
Planifícate la clase

Divideix i venceràs


Per afavorir el distanciament, crea grups de 2 estudiants dividits per rols: 1 constructor i 1 programador. Els estudiants poden col·laborar i prendre decisions junts sense compartir materials.

Planificate la clase

Planifica't la classe


Separa prèviament únicament els elements que els teus alumnes necessitaran per a cada classe. Això mantindrà intactes els altres elements de el kit. Podeu fer servir safates de classificació, gots, caixes de mocadors o bosses de plàstic per a separar els elements més petits.
Desinfección de los materiales

Un bon bany


Per als elements no electrònics, pots aprofitar les caixes d'emmagatzematge per netejar amb sabó, aigua tèbia i detergent suau. Eixuga i deixa assecar a l'aire, hi ha forats a la part inferior de cada caixa que faciliten el drenatge de l'aigua.

Pautes d'higiene de productes

  • Abans de netejar els elements, assegura't de seguir les directrius del teu organisme educatiu i/o agència sanitària local sobre la neteja i desinfecció dels materials de l'aula.
  • Neteja els elements a mà mitjançant un drap o una esponja suau i aigua amb sabó que no superi els 40 ° C.
  • Al desinfectar elements electrònics (com per exemple, Hubs, motors, sensors), utilitza tovalloletes d'un sol ús o un drap de microfibra humitejat amb desinfectant i passa-ho acuradament per totes les superfícies externes.
  • Assegúra't d'evitar submergir o ruixar els equips electrònics amb qualsevol solució líquida. En el seu lloc, passa suaument el drap al netejar.
  • No posis els elements o equips a la rentadora o el rentaplats. No intentis assecar-los al forn, al microones o mitjançant un assecador. Els elements no haurien d'exposar-se a temperatures superiors als 60 ° C.
  • Rocorda sempre desconnectar abans de la neteja tots els sensors i motors del teu equip electrònic, així com de qualsevol font d'alimentació.

Garanties del servei

Envío Seguro

Enviament segur


Tots els enviaments es realitzen seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries: manipulació amb equips de protecció, deixar paquet a la porta o ascensor, no és necessari signar el lliurament...
Cita-previa

Cita prèvia


Hem habilitat un servei online de cita prèvia perquè puguis concertar una reunió amb nosaltres amb la major seguretat.
Digitalicación de programas

Digitalització dels programes


Hem afegit en tots els nostres programes educatius l'opció de realitzar-los en modalitat digital, això permetrà al teu centre o empresa seguir amb el servei en cas d'una nova etapa de confinament.
Darantía Total de Servicio

Garantia total del servei


Davant escenaris no predictibles, hem inclòs en tots els nostres serveis una garantia amb l'opció de congelació o cancel·lació sense penalitzacions. Demana'ns més informació.