Desenvolupem les competències digitals a través de la robòtica

Ser de ROBOTIX Hands-on Learning és la solució que et dona la tranquil·litat d'implementar amb èxit la robòtica a l'aula.

Desenvolupem les competències digitals a través de la robòtica
ROBOTIX C360

ROBOTIX C360

Implementa amb èxit el projecte de robòtica al teu centre sense preocupacions. Nosaltres ens encarreguem de tot: formem a l'equip docent, sistemes d'avaluació automàtica, contingut curricular i tots els robots que necessites, sense inversió inicial.

Kits de robòtica

Kits de robòtica

Equipa la teva aula amb els millors kits de robòtica per a totes les edats i tots els nivells. T'assessorem durant la teva compra, amb una garantia de 2 anys i un servei postvenda per si sorgeix qualsevol imprevist. 

Competicions Robòtica

Competicions de robòtica

Tornejos de robòtica educativa pensats perquè els teus alumnes aprenguin competències digitals mentre es diverteixen.

Certificacions de producte

Certificacions de producte

Aprèn a implementar la robòtica a l'aula amb els recursos de LEGO Education i Makeblock Education i les nostres certificacions per a docents. Confiem en grans marques com LEGO Education i Makeblock Education per oferir la millor solució al teu centre.

Aula Digital

Aula Digital

Crea un espai educatiu digital amb recursos innovadors i amb impacte real en el desenvolupament de les competències digitals i habilitats necessàries per al futur del teu alumnat. Ens encarreguem de tot i ens adaptem al teu projecte educatiu, sigui quina sigui la teva necessitat.

Uneix-te a + SCHOOLS

La comunitat dels docents apassionats per la robòtica i la tecnologia

Registra't de forma gratuïta i sense compromís com a centre educatiu i accedeix a preus especials, formació, contingut exclusiu i molt més...

Uneix-te a + SCHOOLS

Subvenció de robòtica per a centres concertats de Catalunya

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits