Desenvolupem les competències digitals a través de la robòtica

Ser de ROBOTIX Hands-on Learning és la solució que et dona la tranquil·litat d'implementar amb èxit la robòtica a l'aula.

Desenvolupem les competències digitals a través de la robòtica
ROBOTIX C360

ROBOTIX C360

Implementa amb èxit el projecte de robòtica al teu centre sense preocupacions. Nosaltres ens encarreguem de tot: formem a l'equip docent, sistemes d'avaluació automàtica, contingut curricular i tots els robots que necessites, sense inversió inicial.

Kits de robòtica

Kits de robòtica

Equipa la teva aula amb els millors kits de robòtica per a totes les edats i tots els nivells. T'assessorem durant la teva compra, amb una garantia de 2 anys i un servei postvenda per si sorgeix qualsevol imprevist. 

Formació docent

Formació docent

Forma’t en competències digitals d'acord amb el Marc de Referència de la Competència Digital Docent (MRCDD) i aconsegueix un millor i major aprenentatge del teu alumnat.

Competicions de robòtica

Competicions de robòtica

Tornejos de robòtica educativa pensats perquè els teus alumnes aprenguin competències digitals.

Certificacions de producte

Certificacions de producte

Aprèn a implementar la robòtica a l'aula amb els recursos de LEGO Education i Makeblock Education i les nostres certificacions per a docents. Confiem en grans marques com LEGO Education i Makeblock Education per oferir la millor solució al teu centre.

Aula Digital

Aula Digital

Crea un espai educatiu digital amb recursos innovadors i amb impacte real en el desenvolupament de les competències digitals i habilitats necessàries per al futur del teu alumnat. Ens encarreguem de tot i ens adaptem al teu projecte educatiu, sigui quina sigui la teva necessitat.

Uneix-te a + SCHOOLS

La comunitat dels docents apassionats per la robòtica i la tecnologia

Registra't de forma gratuïta i sense compromís com a centre educatiu i accedeix a preus especials, formació, contingut exclusiu i molt més...

Uneix-te a + SCHOOLS
Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits