Cursos de Robòtica Educativa per a Professors | LEGO Education | ROBOTIX1

Cursos de robòtica educativa i STEAM per a professors

Aprèn a introduir a l'aula la robòtica educativa i les STEAM amb les nostres certificacions per a docents. Ara disponibles també cursos en modalitat online!

Certificacions Robòtica
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

Tipus de producte

Matèria:

No hay opción disponible en este grupo

5 productes mostrats
 • Certificació oficial LEGO Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum de primària amb el robot educatiu. Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb el robot SPIKE Essential. Data: 25 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum amb el robot educatiu LEGO Education SPIKE Prime. Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb el robot SPIKE Prime. Fecha: 19 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • SECUNDÀRIA

  Certificació Makeblock Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum amb el robot educatiu mBot 2.  Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb el robot mBot 2. Data: 26 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM per a ensenyar el currículum amb els recursos educatius de BricQ Motion.  Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb BricQ Motion. Data: 27 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • PRIMÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum de primària amb el robot educatiu LEGO Education WeDo 2.0. Fecha: 28 d'octubre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €