ROBOTIX Hands-on Learning1

Inspirant als aprenents d'avui i innovadors del demà.

Per què ho fem

Transformació STEAM

En aquesta era digital, les STEAM, la robòtica i la programació formen part de l'alfabetització bàsica. És un coneixement imprescindible gairebé per a totes les indústries. A més, el seu aprenentatge ajuda a fomentar les habilitats de resolució de problemes, pensament crític i creativitat. Començar a aprendre STEAM en edats primerenques, els donarà la confiança i una base per a l'èxit en qualsevol carrera professional.

Transformación STEAM

Habilidades STEAM

Habilitats per la vida

A més, l'aprenentatge STEAM va més enllà de conceptes, es tracta d'aprendre a pensar. I de desenvolupar les habilitats interpersonals necessàries per poder innovar el dia de demà com la comunicació, el treball en equip o la resiliència. Preparem als joves dins i fora de les nostres aules perquè puguin afrontar el futur a mesura que aquest canvia al seu voltant.

Millors ciutadans

Estem absolutament convençuts que l'educació és la clau per canviar i millorar el món. Volem contribuir a promoure una educació que permeti als joves estar preparats per als desafiaments de la vida futura i ser millors ciutadans del nostre món.
Mejores ciudadanos

Com ho fem

Aprendizaje Práctico Hands on learning

Aprenentatge pràctic “Hands-On learning”

Generem confiança en l'alumnat i obtenim millors resultats de la seva formació gràcies a l'aprenentatge pràctic - més significatiu, més fàcil de comprendre i molt més inspirador. Alumnes, mares, pares i professors estan d'acord que la millor manera de guanyar confiança i motivació en STEAM és a través d'experiències pràctiques amb altres.

Una enquesta de confiança global recent revela el gap en l'aprenentatge STEAM, i troba que l'aprenentatge pràctic és fonamental per augmentar la confiança. Per més info sobre la importància d'aprendre jugant recomanem aquest estudi de LEGO Foundation

Un continu d'aprenentatge

Oferim un conjunt de solucions pràctiques STEAM amb activitats alineades amb els estàndards i currículum que s'adapten a les necessitats de totes les edats i habilitats des d'infantil a batxillerat per un aprenentatge competencial i significatiu
Continuo Aprendizaje

LEGO Education

LEGO Education

Des de fa més de 15 anys som el distribuïdor oficial especialista en serveis, metodologies i productes de LEGO Education. Les nostres solucions inclouen materials, unitats didàctiques, guies per al professorat, oportunitats de desenvolupament professional per al professorat i una infinitat de possibilitats per a l'aula. A més a més augmenten la confiança de l'alumnat en la seva capacitat d'aprendre i resoldre problemes per preparar-lo per l'èxit de per vida.

Veure recursos LEGO Education

Makeblock Education

Incorporem les solucions Makeblock perquè l'alumnat pugui aprendre programació de forma fàcil i intuïtiva Els més petits aprendran les primeres nocions de codificació amb robots educatius que fan la programació tangible, fàcil i intuïtiva i els motiven a explorar i crear. Els joves descobriran la programació, la mecànica, l'electrònica de la forma més maker.

Veure recursos Makeblock Education
Makeblock Education

Què fem per tu

Servicios Centros Educativos

ROBOTIX PER A CENTRES

Pels que creuen en l'aprenentatge pràctic, estem al vostre costat amb els nostres programes per despertar interès per les STEAM, la robòtica i la programació , així com fomentar les habilitats de segle XXI.

Servicios Familias

ROBOTIX PER FAMÍLIES

Construeix les teves idees i models i dona'ls vida alhora que us divertiu aprenent a casa! Perquè ja sigui que estiguin a l'aula o a casa, les nenes i nens tenen una gran imaginació, una curiositat innata i un desig d'explorar i divertir-se.

Servicios Empresas

ROBOTIX PER EMPRESES

Per a aquells que creuen en aprendre fent, introduïm un conjunt de LEGO workshops per a empreses en les àrees d'innovació, creativitat i treball en equip. Ens comprometem a comprendre les vostres necessitats per personalitzar un projecte i aconseguir el màxim impacte.