Desenvolupem les competències digitals a través de la robòtica

La nostra Missió

Estem absolutament convençuts que l'educació és la clau per canviar i millorar el món. Volem contribuir a promoure una educació que permeti als joves estar preparats pels desafiaments de la vida futura i ser millors ciutadans del nostre món #BetterCitizens.

En aquesta era digital, les competències digitals formen part de l'alfabetització bàsica. És un coneixement imprescindible per a gairebé totes les indústries. El seu aprenentatge ajuda a fomentar habilitats tan necessàries com la resolució de problemes, el pensament crític i la creativitat. Creiem que la robòtica és la millor eina per desenvolupar-les i començar de forma primerenca aporta confiança i una base per a l'èxit en qualsevol carrera professional.

La nostra Missió
El poder d'aprendre a través de la robòtica

El poder d'aprendre a través de la robòtica

La robòtica, la millor eina per al desenvolupament de competències digitals

 Genera confiança, la clau de l'aprenentatge.

Crea un entorn d'aprenentatge que incorpora l'assaig-error com una forma natural d'aprendre.

 Treball per projectes i cooperatiu.

 Respecta la velocitat d'aprenentatge i afavoreix l'aprenentatge entre iguals.

 La progressió és visible a simple vista, és objectiva i és mesurable.

La teva tranquil·litat és la nostra prioritat

Fa més de 18 anys que estem compromesos amb l'aprenentatge de la robòtica i les millors marques confien en nosaltres per oferir-te la millor experiència. Tranquil, sigui quina sigui la necessitat que tinguis relacionada amb la robòtica, podem ajudar-te.

ROBOTIX C360

ROBOTIX C360

Implementa amb èxit el projecte de robòtica al teu centre sense preocupacions. Nosaltres ens encarreguem de tot: formem lequip docent, oferim sistemes d'avaluació automàtica, contingut per a les activitats, gestió de l'aula i tots els robots necessaris i en perfecte estat, tot sense inversió inicial.

Kits de robòtica

Kits de robòtica

Equipa la teva aula amb els millors kits de robòtica per a totes les edats i tots els nivells. T'assessorem durant la teva compra, amb una garantia de 2 anys i un servei postvenda per si sorgeix qualsevol imprevist. 

Formació docent

Formació docent

Forma’t en competències digitals d'acord amb el Marc de Referència de la Competència Digital Docent (MRCDD) i aconsegueix un millor i major aprenentatge del teu alumnat.

Certificacions de producte

Certificacions de producte

Aprèn a implementar la robòtica a l'aula amb els recursos de LEGO Education i Makeblock Education i les nostres certificacions per a docents. Confiem en grans marques com LEGO Education i Makeblock Education per oferir la millor solució al teu centre.

Aula Digital

Aula Digital

Crea un espai educatiu digital amb recursos innovadors i amb impacte real en el desenvolupament de les competències digitals i habilitats necessàries per al futur del teu alumnat. Ens encarreguem de tot i ens adaptem al teu projecte educatiu, sigui quina sigui la teva necessitat.

Per què confiar en ROBOTIX Hands-on Learning

Medir y evaluar

Donem suport i acompanyament en qualsevol moment i durant tot el curs.

Contenido curricular

Estem compromesos amb l'aprenentatge de la robòtica des de fa més de 18 anys.

Aprendizaje progresivo

Confiem en les grans marques per oferir la millor solució al teu centre.

Todos los robots

Adaptem la nostra solució al teu projecte educatiu, sigui quina sigui la seva necessitat.

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits