Ofertes LEGO Education - Descompte Outlet Online | ROBOTIX1

Outlet LEGO Education, les millors ofertes i descomptes

En el nostre outlet trobaràs les millors ofertes en productes nous de LEGO Education. Les unitats són limitades, no deixis escapar els descomptes!

Outlet
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

Categoria:

No hay opción disponible en este grupo

5 productes mostrats
 • Promoció

  BuildToExpress és una solució d'aprenentatge que ofereix als nens i nenes millorar la capacitat per expressar-se sobre com funciona el món que ens envolta mitjançant la construcció amb peces de LEGO.

  6+ anys
  189 peces
  • Més de 30 activitats
  52,71 € - 39,53 €
 • Promoció

  Aquest set permet als nens desenvolupar les seves habilitats a partir de l'exploració dels números, les formes i els colors fins a la comprensió dels comerç, el concepte del diner, les funcions i el desenvolupament social i el seguiment d'instruccions.

  3+ anys
  110,10 € - 82,57 €
 • Promoció

  Aquest set ajuda els nens a explorar un ampli espectre de temes curriculars com agricultura, tenir cura dels animals, les estacions i els cultius per aprendre a endreçar i classificar.

  2+ anys
  163,34 € - 122,50 €
 • Promoció

  Aquest set permet als alumnes desenvolupar la psicomotricitat fina i resolució de problemes mentre descobreixen noves formes creatives per construir amb els tubs. El set també fomenta l'esperit científic mentre investiguen, construeixen i posen a prova conceptes importants com a causa i efecte.

  2+ anys
  145,19 € - 108,89 €
 • Promoció

  Aquest set inclou més de 500 peces que permeten que grans grups d'alumnes s'uneixin i inspirin els uns als altres mentre construeixen animals, edificis, vehicles o qualsevol altra cosa que puguin imaginar. A més aprenen a reconèixer les formes i els colors, la numeració i el disseny per a desenvolupar les primeres competències matemàtiques. Aquest set...

  2+ anys
  278,89 € - 209,17 €