Mètodes de pagament1

Mètodes de pagament

Targeta de crèdit o dèbit


Paga la teva comanda de forma ràpida, còmoda i segura a través de targeta de crèdit o dèbit. Si selecciones aquesta opció, en seleccionar el mètode de pagament, seràs redirigit a la passarel·la de pagament de Redsys on hauràs d'introduir les dades de la targeta de manera segura i procedir a realitzar el pagament.

Targetes acceptades:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Transferència bancària

Si selecciones el pagament per transferència bancària, un cop completat el procés de compra, rebràs un correu electrònic de confirmació amb les nostres dades bancàries per a realitzar la transferència.

Aquest mètode de pagament no és immediat, pot trigar entre 1 i 3 dies laborables en processar-se en funció de les entitats bancàries. En el moment en que confirmem la recepció de l'ingrés a la nostra compta procedirem a realitzar l'enviament. Per agilitzar l'enviament pots enviar el comprovant de pagament del banc a admin@robotix.es.

És molt important que especifiquis en el concepte de la transferència el número de comanda que et facilitem a l'e-mail de confirmació de la compra.

Dades bancàries:

CAIXABANK
CC: 2100 1122 51 0200240735
IBAN: ES72 2100 1122 51 0200240735
BIC: CAIXESBBXXX

Necessites factura per fer el pagament?
1. Fes la comanda mitjançant transferència bancària
2. Contacta amb nosaltres i envia'ns el número de referència de la comanda
3. En menys d'un dia laborable rebràs la factura que et permetrà fer el pagament

Pagament a terminis amb Pagantis

Aquesta forma de pagament et permet ajornar l'import de la teva compra en còmodes terminis fins a un màxim de 12 quotes.

El cost del finançament és únicament un interès del 25% TAE, sense cap altre tipus de cost addicional. A mode d'exemple, això és una simulació d'interessos per a una compra de 500 euros:

No necessites cap document per realitzar el finançament, únicament una targeta bancària.

Per a finançar la teva compra selecciona en el checkout aquesta opció com a mètode de pagament i finalitza la teva comanda. T'apareixerà un formulari on hauràs d'introduir el nombre de terminis i introduir les teves dades personals. En pocs segons sabràs si el finançament ha estat aprovat.

Únicament et quedarà introduir les dades de la targeta amb la que realitzaràs el pagament mensual. La primera quota es carregarà en el moment de finalitzar la compra. La resta de pagaments s'aniran carregant de forma automàtica a la targeta cada mes.

Després de la contractació, Paga+Tarde t'enviarà un correu electrònic amb les claus d'accés al teu panell d'usuari on podràs gestionar el teu finançament.

Quins avantatges ofereix Pagantis?

  • Paga a terminis fins a 12 quotes
  • Contractació online en pocs segons, sense documentació
  • Possibilitat d'avançar els pagaments i reduir els interessos
  • Àrea d'usuari per veure l'estat del finançament