Mètodes de pagament1

Mètodes de pagament

Targeta de crèdit o dèbit


Paga la teva comanda de forma ràpida, còmoda i segura a través de targeta de crèdit o dèbit. Si selecciones aquesta opció, en seleccionar el mètode de pagament, seràs redirigit a la passarel·la de pagament de Redsys on hauràs d'introduir les dades de la targeta de manera segura i procedir a realitzar el pagament.

Targetes acceptades:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Per raons de seguretat només s'accepten targetes espanyoles.

Bizum

Utilitza el teu compte de Bizum per pagar de forma senzilla i ràpida a la nostra pàgina web.

És important saber que per pagar amb aquest mètode de pagament necessitaràs la clau de Bizum, és un codi de 4 dígits que podràs obtenir accedint a l'app del teu banc.

Com pagar amb Bizum?
1. Introdueix el teu número de telèfon i clau Bizum
2. Rebràs per SMS una clau per confirmar el pagament
3. Rebràs la confirmació de pagament immediatament

Transferència ordinària

Si selecciones el pagament per transferència bancària, un cop completat el procés de compra, rebràs un correu electrònic de confirmació amb les nostres dades bancàries per a realitzar la transferència.

Aquest mètode de pagament no és immediat, pot trigar entre 1 i 3 dies laborables en processar-se en funció de les entitats bancàries. En el moment en que confirmem la recepció de l'ingrés a la nostra compta procedirem a realitzar l'enviament. Per agilitzar l'enviament pots enviar el comprovant de pagament del banc a admin@robotix.es.

És molt important que especifiquis en el concepte de la transferència el número de comanda que et facilitem a l'e-mail de confirmació de la compra.

Necessites factura per fer el pagament?
1. Fes la comanda mitjançant transferència bancària
2. Contacta amb nosaltres i envia'ns el número de referència de la comanda
3. En menys d'un dia laborable rebràs la factura que et permetrà fer el pagament

Pagament fraccionat

Aquesta forma de pagament que ofereix l'empresa Klarna us permet fraccionar l'import de la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Per finançar la teva compra selecciona al checkout aquesta opció com a mètode de pagament i finalitza la teva comanda. En pocs segons sabràs si el finançament ha estat aprovat.

La primera quota es carregarà en el moment de finalitzar la compra. La resta de pagaments s'aniran carregant automàticament a la targeta els dos mesos posteriors.

Transferencia inmediata

Aquesta forma de pagament que ofereix l'empresa Klarna et permet pagar mitjançant una transferència bancària online de forma instantània.

Per pagar amb aquest sistema només haureu d'introduir les dades d'accés a la vostra banca online i el pagament es confirmarà en qüestió de segons.

L'avantatge d'aquest tipus de transferència, a diferència de l'ordinària, és que el pagament es confirma de forma immediata i s'agilitza l'enviament de la vostra comanda. A més, és molt més ràpid i còmode de tramitar.