Enviaments i devolucions1

Enviaments i devolucions

Enviament de la comanda

Com a norma general, les comandes s'envien dins de les 48 hores següents a la recepció del pagament. Consulta la taula següent sobre els períodes i tarifes d'enviament:

Localització Entrega  Tarifa
Espanya (península) 1-2 dies laborables  Gratuït
Illes Balears 2-4 dies laborables  14,45€
Illes Canàries / Ceuta i Melilla 2-4 dies laborables  32,00€

Si prefereixes l'enviament exprés, s'aplicarà un càrrec addicional. Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar aquesta opció.

Si per raons de mida o pes de l'enviament sigui necessari una personalització de les despeses de transport, ens posarem en contacte mitjançant un correu electrònic amb una nova cotització per a la seva acceptació.

Notes:

  • El lliurament dels productes adquirits es realitza mitjançant un proveïdor de missatgeria.
  • Les comandes s'envien només en dies laborables. Els dies laborables són de dilluns a divendres, excloent festius nacionals d'Espanya.
  • Els terminis de lliurament estimats s'apliquen per comandes pagades amb targeta de crèdit / dèbit abans de les 13h. Els terminis de lliurament per a comandes pagades per transferència bancària poden ser superiors perquè requereixen la recepció de l'ingrés.
  • No s'efectuen lliuraments en apartats de correus.
  • Duanes i impostos no inclosos a les Canàries, Ceuta, Melilla i destinacions fora de la U.E. A pagar en destinació. Consultar imports de fiscalitat a cada país.
  • En períodes amb alt volum de comandes com Black Friday o Nadal els terminis de lliurament poden ser superiors al que és habitual.

Devolucions

Disposes d'un termini de 14 dies naturals a partir de l'entrega de la comanda per a comunicar la devolució dels productes comprats a través de la nostra botiga online. El producte ha d'estar sense obrir, en la seva caixa original i disposar de tots els accessoris. El cost de l'enviament de tornar el producte va a càrrec del client. Per sol·licitar una devolució cal escriure'ns a info@robotix.es i indicar-nos la referència de la comanda.

Durant els mesos de novembre i desembre ampliem el període de devolució fins al 15 de gener.

Un cop aprovada la devolució disposes de 14 dies naturals per enviar els productes a la següent adreça:
ROBOTIX Hands-on Learning
C/ Aribau 240, 7B
08006, Barcelona

Tots els nostres productes tenen una garantia oficial del fabricant de 2 anys.