Enviaments i devolucions

Enviament de la comanda

Com a norma general, les comandes s'envien dins de les 48 hores següents a la recepció del pagament. Consulta la taula següent sobre els períodes estimats d'enviament i lliurament de les comandes:

Localització Entrega  Tarifa
Espanya (península) per a compres superiors a 50€ (sense IVA) 1-2 dies laborables  Gratuït
Espanya (península) per a compres inferiors a 50€ (sense IVA) 1-2 dies laborables  6,05€
Illes Balears 2-4 dies laborables  14,45€
Illes Canàries / Ceuta i Melilla 2-4 dies laborables  27,50€

Si prefereixes l'enviament exprés, s'aplicarà un càrrec addicional. Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar aquesta opció.

Si per raons de mida o pes de l'enviament sigui necessari una personalització de les despeses de transport, ens posarem en contacte mitjançant un correu electrònic amb una nova cotització per a la seva acceptació.

Notes:

  • El lliurament dels productes adquirits es realitza mitjançant un proveïdor de missatgeria.
  • Les comandes s'envien només en dies laborables. Els dies laborables són de dilluns a divendres, excloent festius nacionals d'Espanya.
  • Els terminis de lliurament estimats s'apliquen per comandes pagades amb targeta de crèdit / dèbit abans de les 13h. Els terminis de lliurament per a comandes pagades per transferència bancària poden ser superiors ja que requereixen la recepció de l'ingrés.
  • No es realitzen lliuraments en apartats de correus.
  • Duanes i impostos no inclosos a les Canàries, Ceuta, Melilla i destinacions fora de la U.E. A pagar en destinació. Consultar imports de fiscalitat a cada país.

Devolucions

Les devolucions estan permeses únicament en cas que el producte estigui defectuós. Tots els nostres productes tenen una garantia oficial del fabricant de 2 anys.

Si tens qualsevol dubte pots sol·licitar ajuda al nostre servei d'atenció al client a info@robotix.es o al 933 042 505.