Robots més rentables1

Robots LEGO Education:
els més rentables del mercat

És probable, que en alguna ocasió, t'hagis preguntat per què els robots de LEGO Education són més cars que altres productes similars que hi ha al mercat.

Estem segurs que agrairàs aquesta informació, que t'ajudarà a diferenciar LEGO Education de la resta de productes del mercat i també a valorar tots els seus beneficis. Probablement, la propera vegada que vegis com els teus alumnes gaudeixen aprenent, entendràs el perquè...

Per què escollir els robots LEGO Education?

Contenidos

Continguts per a cada nivell, sempre a el dia

Continguts atractius per a cada etapa educativa, respectant la velocitat d'aprenentatge individual. Per projectes? En equip? Sí, les metodologies incloses estan preparades per a això. Els continguts s'actualitzen de forma regular per estar a l'última.


Curricular

Vinculació curricular per a la teva comoditat

Cada activitat està relacionada amb les competències de la LOMCE i NGSS perquè puguin aprendre ciències, matemàtiques, tecnologia, comprensió lectora, o idiomes de forma transversal. I si vols, t'ajudem.


Apasionan

Apassionen a l'alumnat

La motivació és la clau de tot aprenentatge. Al treballar amb LEGO Education, passes a ser un facilitador del seu aprenentatge, i només has de dirigir la seva curiositat. Certifica't i ho veuràs.


Funcionan

Sempre funcionen

La millor qualitat amb diferència. Cada alumne mereix tenir el material en excel·lents condicions i durant tot el curs. sempre hi ha recanvis i t'ho garantim.


Indestructibles

Indestructibles a les seves mans

Durabilitat i resistència són els seus principals atributs. Els productes no coneixen l'obsolescència, s'actualitzen regularment amb noves funcionalitats i complements. Consulta els nuestres recursos.


Servicios

Acompanyats pels millors serveis

Amb programes de desenvolupament professional del professorat i serveis a l'aula curriculars, extraescolars, d'acompanyament… el què necessitis.


Ahorro

Costa menys del què valen

Un simple càlcul t'ajudarà, divideix la teva inversió per 1.000 (alumnes / mes / pels anys d'ús). I per si no fos suficient t'ajudem amb els nostres programes de finançament sense interessos.


Aprender

Serveixen per aprendre

Sabem que l'alumnat aprèn, reté els conceptes quan resol els reptes dels continguts. I no hi ha res que compensi més i ens doni més satisfacció de tenir la certesa que els nostres alumnes hagin après.