Treballa amb nosaltres

Aquestes són les ofertes de feina que busquem cobrir actualment:

Oferta Treball Assessor pedagògic

Assessor pedagògic

Oferta Treball Monitor Extraescolars

Monitor d'extraescolars

Per què t'has de sumar a l'equip?

Formació continua

Formació continua

Et preparem perquè puguis afrontar segur tots els reptes

Pla de carrera

Pla de carrera

Volem que creixis conjuntament amb nosaltres

Impacte social

Impacte social

Un treball que repercuteix a l'educació del teu entorn

Sobre ROBOTIX Hands-on Learning

Durant més de 18 anys, ROBOTIX som l'especialista més complet en educació STEAM amb serveis, metodologies i productes com LEGO Education i Makeblock Education per a centres educatius, professorat i alumnat, i desenvolupem solucions d'aprenentatge motivadors que donen vida a les matèries a les aules i fan que l'aprenentatge sigui pràctic, divertit i impactant.

Pels qui creuen en l'aprenentatge pràctic, les nostres solucions desperten interès per les STEAM (Ciència, la Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), la robòtica i la programació des d'infantil fins a secundària, així com fomenten les habilitats del segle XXI. Creiem que expandir el coneixement en aquests àmbits alhora que fomentar aquestes habilitats crearà aprenents actius, col·laboratius i de per vida.

Estem absolutament convençuts que l'educació és la clau per canviar i millorar el món. I per això, juntament amb el professorat, volem contribuir a promoure una educació que permeti als joves estar preparats pels desafiaments de la vida futura i ser millors ciutadans del nostre món.

Sobre ROBOTIX Hands-on Learning
Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits