BricQ Motion - Comprar Online | LEGO Education | ROBOTIX1

BricQ Motion de LEGO® Education

Els productes Bricq Motion desperten l'interès de l'alumnat per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu.

Aporten experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els bricks LEGO sense haver de recórrer a dispositius electrònics.

Llegir més +
Filtrar:
Tancar Filtres

Preu

0 € - 1875 €
Eliminar selección
9 productes mostrats
 • Bricq Motion Essential desperta l'interès dels nens i les nenes per l'aprenentatge a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge divertides i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que posen en acció els maons LEGO sense haver de recórrer a dispositius...

  de 6 a 10 anys
  163,35 €
 • Bricq Motion Prime desperta l'interès dels nens i nenes per l'aprenentatge a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge divertides i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que posen en acció els maons LEGO sense haver de recórrer a dispositius...

  10+ anys
  163,35 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Prime els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  10+ anys
  10,89 €
 • PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM per a ensenyar el currículum amb els recursos educatius de BricQ Motion.  Data: 12 de març de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Essential (ref. 45401) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  6+ anys
  980,10 €   931,10 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Prime (ref. 45400) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  10+ anys
  980,10 €   931,10 €
 • Introduiu als alumnes de primària al món de l'aprenentatge LEGO® amb aquest divertit kit individual. Amb 102 peces, incloent peces apilables i elements creatius de narració, aquest kit els ofereix l'oportunitat de desenvolupar la seva imaginació i crear diverses creacions. A més, les activitats en línia disponibles els ajudaran a entendre els conceptes...

  6+ anys
  12,10 €
 • Aquest kit d'aprenentatge individual és una solució perfecta per despertar l'interès dels alumnes de secundària pel concepte d'aprenentatge a través del joc. Amb 110 peces basades en el sistema de construcció LEGO Technic es poden construir una gran varietat de models, com per exemple màquines, animals i jocs. Inclou activitats en línia que permeten...

  10+ anys
  12,10 €
 • Safata de classificació petita utilitzada a SPIKE Essential, SPIKE Prime, BricQ Motion Essential i BricQ Motion Prime. El disseny de la safata és compatible amb la caixa d'emmagatzematge mitjana groga. Són compatibles dues safates per cada caixa demmagatzematge.

  7,18 €