BricQ Motion - Comprar Online | LEGO Education | ROBOTIX1

BricQ Motion de LEGO® Education

Els productes Bricq Motion desperten l'interès de l'alumnat per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu.

Aporten experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els bricks LEGO sense haver de recórrer a dispositius electrònics.

BricQ Motion
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

Categoria:

No hay opción disponible en este grupo

4 productes mostrats
 • NOU

  Bricq Motion Essential desperta l'interès de l'alumnat de primària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  6+ anys
  119,79 €
 • NOU

  Bricq Motion Prime desperta l'interès de l'alumnat de secundària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  10+ anys
  119,79 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Essential els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  6+ anys
  10,89 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Prime els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  10+ anys
  10,89 €