BricQ Motion - Comprar Online | LEGO Education | ROBOTIX1

BricQ Motion de LEGO® Education

Els productes Bricq Motion desperten l'interès de l'alumnat per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu.

Aporten experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els bricks LEGO sense haver de recórrer a dispositius electrònics.

Llegir més +
Filtrar:
Tancar Filtres

Preu

0 € - 705 €
Eliminar selección
7 productes mostrats
 • Bricq Motion Essential desperta l'interès de l'alumnat de primària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  de 6 a 10 anys
  121,58 €
 • Bricq Motion Prime desperta l'interès de l'alumnat de secundària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  10+ anys
  121,58 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Essential els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  6+ anys
  10,89 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Prime els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  10+ anys
  10,89 €
 • PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM per a ensenyar el currículum amb els recursos educatius de BricQ Motion.  Data: 13 de desembre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Essential (ref. 45401) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  6+ anys
  729,48 €   693,01 €
 • Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Prime (ref. 45400) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. Recomanem 1 kit cada 2 alumnes:

  10+ anys
  729,48 €   693,01 €