Caixes Emmagatzematge de LEGO Education | ROBOTIX1

Caixes LEGO per emmagatzemar peces

En aquesta secció trobaràs caixes d'emmagatzematge LEGO de diferents mides. No perdis cap peça!

Llegir més +
Filtrar:
Tancar Filtres

Tipus de producte

Preu

0 € - 30 €
Eliminar selección
6 productes mostrats
 • Caixa d'emmagatzematge de mida petita ideal per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que la caixa d'emmagatzematge de LEGO WeDo 2.0. Es pot adquirir de forma opcional la safata classificadora. Disponibles altres tamanys de caixes d'emmagatzematge.

  19,19 €
 • Caixa d'emmagatzematge de mida mitjana ideal per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que la caixa d'emmagatzematge de LEGO MINDSTORMS Education EV3 i Màquines Simples i Motoritzades. Es pot adquirir de forma opcional la safata classificadora. Disponibles altres tamanys de caixes d'emmagatzematge LEGO.

  18,29 €
 • Caixa d'emmagatzematge de mida gran ideal per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que algunes caixes d'emmagatzematge de productes d'educació infantil. Es pot adquirir de forma opcional la safata classificadora. Disponibles altres tamanys de caixes LEGO.

  19,66 €
 • Aquesta safata de classificació és similar a la utilitzada en WeDo 2.0, LEGO MINDSTORMS Education EV3 i Màquines Simples i Motoritzades. El disseny de la safata és compatible amb les caixes d'emmagatzematge petita (ref. 045497), mitjana (ref. 045498) i gran (ref. 09840).  Únicament es compatible una sola safata per cada caixa d'emmagatzematge.

  8,22 €
 • Caixa d'emmagatzematge groga amb tapa blanca. Són apilables i ideals per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que les caixes d'emmagatzematge de SPIKE Essential i SPIKE Prime. Es pot adquirir opcionalment la safata de classificació petita.

  20,57 €
 • Safata de classificació petita utilitzada a SPIKE Essential, SPIKE Prime, BricQ Motion Essential i BricQ Motion Prime. El disseny de la safata és compatible amb la caixa d'emmagatzematge mitjana groga. Són compatibles dues safates per cada caixa demmagatzematge.

  6,96 €