El meu Món XL | LEGO Education | ROBOTIX1

El meu Món XL

Ref. 45028

2+ anys
d'1 a 10 alumnes
480 peces

En stock

El meu Món XL214,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

 • Enviament Gratuït en 24-48h
 • GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS
 • SUPORT PERSONALITZAT POST VENDA
 • FINANÇA LA TEVA COMPRA
 • LEGO Education

  ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

  L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

  Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

  Condicions d'enviament

  Robòtica Educativa

  GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

  Tots els productes de LEGO Education compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

  Robòtica Nens

  SUPORT PERSONALITZAT POSTVENDA

  Si tens qualsevol dubte sobre el producte, posa't en contacte amb el nostre equip d'experts.

  Estarem encantats de poder ajudar-te.

  Contacta'ns

  PAGA A TERMINIS

  Aquest mètode de pagament et permet ajornar la teva compra en còmodes terminis -fins a un màxim de 12 quotes- amb únicament un interès del 25% TAE.

  Pots contractar el finançament de forma online sense la necessitat de documentació, únicament necessitaràs una targeta bancària.

  Per finançar la teva compra selecciona en el checkout aquesta opció com mètode de pagament i finalitza la teva comanda.

  Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

  Més informació

  El meu Món XL
  Ref. 45028
  258,94 €
  afegir a la cistella
  Enviament gratuït

   Descripció

   Descobreix el món que tens al teu voltant!

   El meu Món XL de LEGO Education ofereix experiències d'aprenentatge lúdic que ensenyen a les nenes i nens d'educació infantil coses sobre el món que els envolta a través del joc simbòlic, divertides activitats de construcció i l'intercanvi d'idees.

   Aquest set d'aprenentatge LEGO també desenvolupa la confiança i habilitats socials fonamentals, com la col·laboració, la comunicació i l'entesa de funcions i responsabilitats. Jugar a interpretar situacions reals.

   En grups de 2-10, els alumnes fan servir la acolorida col·lecció de 480 brics, figures, bases de rodes, finestres, portes i una placa de construcció LEGO DUPLO per construir una casa, un restaurant, una parada d'autobús, un hospital i una estació de bombers. També descobriran un avió, un cotxe i fins i tot un submarí, i fer servir la imaginació per construir animals de fantasia i crear les seves pròpies històries emocionants.

   Un plantejament holístic d'aprenentatge que estimula la curiositat innata per explorar junts i les seves ganes d'aprendre jugant, LEGO Education Early Learning posa les bases de l'aprenentatge i la passió que senten els nens i les nenes per desenvolupar-se al llarg de la vida.

   El set inclou:

   • 480 elements LEGO DUPLO, entre ells, una placa de construcció, vuit figures, bases de rodes, finestres, portes i una col·lecció de brics de color; tot el necessari per treballar la imaginació .
   • 1 targeta per començar amb 5 activitats.
   • 10 targetes d'inspiració a doble cara per construir 20 models.
   • 1 guia online per al mestre amb 8 lliçons vinculades als continguts curriculars que serveixen d'ajuda per donar lliçons inspiradores.
   • Bricks suficients per a deu sets d'activitats d'aprenentatge.
   • Forma part del sistema LEGO® Education Early Learning, protagonitzat per l'aprenentatge holístic per a alumnes d'educació infantil.

   Aquest producte es pot complementar amb el set d'Animals (ref. 45029) i el set de Persones (ref. 45030).

   Valors d'aprenentatge

   Desenvolupament d'habilitats socials i emocionals

   Desenvolupament d'habilitats lingüístiques

   Foment de el joc llibre

   Foment d'habilitats científiques primerenques

   Productes relacionats

   • Promoció

    Aquest set inclou més de 500 peces que permeten que grans grups d'alumnes s'uneixin i inspirin els uns als altres mentre construeixen animals, edificis, vehicles o qualsevol altra cosa que puguin imaginar. A més aprenen a reconèixer les formes i els colors, la numeració i el disseny per a desenvolupar les primeres competències matemàtiques. Aquest set...

    2+ anys
    278,89 € - 209,17 €
   • Aquest set allibera la creativitat dels nens i nenes. Inspira grans idees en les ments dels més joves i fomenta l'expressió pròpia i desenvoluparà les seves habilitats motrius fines mentre construeixen, desmunten i tornen a construir. 'Les targetes de construcció ofereixen suport i inspiració perquè puguin gaudir de la diversió construint sense límits!

    3+ anys
    67,76 €
   • Desenvolupa habilitats STEAM fonamentals i inspira a les joves ments perquè col·laborin, construeixin, juguin i aprenguin en un divertit parc STEAM ple de dinàmiques atraccions LEGO® DUPLO®.

    3+ anys
    197,23 €
   • Coding Express és el nou recurs de LEGO Education per a educació infantil que permet als alumnes de a partir 2 anys aprendre habilitats bàsiques de programació. Cada brick de color fa que el tren faci una acció diferent en passar per sobre i d'aquesta forma els nens i nenes aprenen les bases de la programació primerenca com seqüències, bucles i condicionals.

    2+ anys
    244,42 €
   • El set d'Animals ajuda a que les nenes i nens explorin el món animal amb una inspiradora i acolorida col·lecció de figures d'animals i accessoris LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    141,57 €
   • El set de Persones fomenta que les nenes i nens explorin les persones que conformen famílies, comunitats i cultures, amb les idees d'aprenentatge lúdic, accessoris i figures LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    89,54 €