Coding Express 45025 LEGO Education
Coding Express 45025 Robòtica Infantil
Coding Express 45025 Educació Infantil
Coding Express 45025 Tren LEGO
Coding Express 45025 Recursos Infantil
Coding Express 45025 Robòtica Nens
Coding Express 45025 Caixa
Coding Express 45025 Targetes
Coding Express 45025 LEGO Education
Coding Express 45025 Robòtica Infantil
Coding Express 45025 Educació Infantil
Coding Express 45025 Tren LEGO
Coding Express 45025 Recursos Infantil
Coding Express 45025 Robòtica Nens
Coding Express 45025 Caixa
Coding Express 45025 Targetes

Coding Express

 • d'1 a 6 alumnes
 • 234 peces
 • de 2 a 6 anys
REF.45025
(LEGO Education)

Coding Express és el nou recurs de LEGO Education per a educació infantil que permet als alumnes a partir 2 anys aprendre habilitats bàsiques de programació.

Cada brick de color fa que el tren faci una acció diferent en passar per sobre i d'aquesta forma els nens i nenes aprenen les bases de la programació primerenca com seqüències, bucles i condicionals.

 • 234 bricks LEGO® DUPLO®
 • App gratuïta
 • Material didàctic amb 8 lliçons
326,70 € 270,00€  (Sense IVA)

-5 %

Estalvia 5 % en aquest producte al comprar 3 o més unitats

-10 %

Estalvia 10 % en aquest producte al comprar 10 o més unitats

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Coding Express: Tots a bord cap a l'èxit en STEAM

Coding Express aprofita un clàssic que tots els alumnes adoren, el tren, i el converteix en una eina didàctica per al món digital. Es tracta d'una solució molt versàtil per a l'aprenentatge que presenta als alumnes temes de programació primerenca com seqüències, bucles i programació condicional.

Els cinc bricks de colors donen vida al tren quan els nens i nenes els col·loquen en les vies per, per exemple, tocar la botzina, aturar-lo, canviar el sentit o encendre i apagar els llums. Cada brick de color realitza una acció específica que permet als alumnes provar, dissenyar diferents formes de resoldre un problema i treballar junts per aconseguir que el tren arribi a la seva destinació.Què és la programació primerenca?

L'Associació Nacional per a l'Educació de Nens Petits (NAEYC) defineix la programació primerenca o pre-programació com "el llenguatge elemental de l'era digital".

La programació primerenca consolida les habilitats de comunicació i col·laboració dels infants, potencia la resolució de problemes, i els ajuda a recordar instruccions i a centrar l'atenció.

En deixar que els nens i nenes explorin les habilitats bàsiques que necessiten per programar a una edat primerenca, els resultarà més senzill aprendre, comprendre i posar en pràctica els conceptes de programació més endavant.Material didàctic: tot el que necessites per començar el viatge

La solució inclou 8 lliçons: 4 per utilitzar únicament amb el joc físic i 4 per utilitzar mitjançant l'aplicació digital. També inclou una guia per al professor amb 8 tutorials online per treure el màxim partit del recurs a l'aula.

Dins de la caixa també hi trobaràs 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i 1 guia d'introducció.

Les lliçons s'han desenvolupat segons les guies en matèria de ciència, matemàtiques i tecnològica de la Asociación Nacional para la Educación de Niños Pequeños (NAEYC), del Marco de Aprendizaje Temprano del Siglo XXI (P21 ELF) i del Marco de Head Start sobre els resultats de l'aprenentatge primerenc dels infants.

APP gratuïta de Coding Express

Coding Express és compatible amb una aplicació gratuïta compatible amb dispositius iOS i Android. El seu ús és opcional, encara que molt recomanable, ja que en combinar el joc físic amb la plataforma digital es millora l'experiència d'aprenentatge.

L'APP està especialment dissenyada per a nens i nenes de pre-escolar i ofereix quatre àrees per explorar: viatges, personatges, música i matemàtiques. • 234 bricks de LEGO DUPLO®
 • Motor amb un sensor de color
 • 5 bricks de colors
 • 2 canvis d'agulles
 • App gratuïta
 • Material didàctic: 8 lliçons, 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i guia online per al professor.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits