Coding Express

Ref. 45025

2+ anys
6
234

En stock

Coding Express199,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

 • Enviament Gratuït en 24-48h
 • GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS
 • SUPORT PERSONALITZAT POST VENDA
 • FINANÇA LA TEVA COMPRA
 • LEGO Education

  ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

  L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

  Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

  Condicions d'enviament

  Robòtica Educativa

  GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

  Tots els productes de LEGO Education compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

  Robòtica Nens

  SUPORT PERSONALITZAT POSTVENDA

  Si tens qualsevol dubte sobre el producte, posa't en contacte amb el nostre equip d'experts.

  Estarem encantats de poder ajudar-te.

  Contacta'ns

  PAGA A TERMINIS

  Aquest mètode de pagament et permet ajornar la teva compra en còmodes terminis -fins a un màxim de 12 quotes- amb únicament un interès del 25% TAE.

  Pots contractar el finançament de forma online sense la necessitat de documentació, únicament necessitaràs una targeta bancària.

  Per finançar la teva compra selecciona en el checkout aquesta opció com mètode de pagament i finalitza la teva comanda.

  Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

  Més informació

  Coding Express
  Ref. 45025
  240,79 €
  comprar ara
  Enviament gratuït

   Descripció

   Coding Express: Tots a bord cap a l'èxit en STEAM

   Coding Express aprofita un clàssic que tots els alumnes adoren, el tren, i el converteix en una eina didàctica per al món digital. Es tracta d'una solució molt versàtil per a l'aprenentatge que presenta als alumnes temes de programació primerenca com seqüències, bucles i programació condicional.

   Els cinc bricks de colors donen vida al tren quan els nens i nenes els col·loquen en les vies per, per exemple, tocar la botzina, aturar-lo, canviar el sentit o encendre i apagar els llums. Cada brick de color realitza una acció específica que permet als alumnes provar, dissenyar diferents formes de resoldre un problema i treballar junts per aconseguir que el tren arribi a la seva destinació.

   Què és la programació primerenca?

   L'Associació Nacional per a l'Educació de Nens Petits (NAEYC) defineix la programació primerenca o pre-programació com "el llenguatge elemental de l'era digital".

   La programació primerenca consolida les habilitats de comunicació i col·laboració dels infants, potencia la resolució de problemes, i els ajuda a recordar instruccions i a centrar l'atenció.

   En deixar que els nens i nenes explorin les habilitats bàsiques que necessiten per programar a una edat primerenca, els resultarà més senzill aprendre, comprendre i posar en pràctica els conceptes de programació més endavant.

   Material didàctic: tot el que necessites per començar el viatge

   La solució inclou 8 lliçons: 4 per utilitzar únicament amb el joc físic i 4 per utilitzar mitjançant l'aplicació digital. També inclou una guia per al professor amb 8 tutorials online per treure el màxim partit del recurs a l'aula.

   Dins de la caixa també hi trobaràs 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i 1 guia d'introducció.

   Les lliçons s'han desenvolupat segons les guies en matèria de ciència, matemàtiques i tecnològica de la Asociación Nacional para la Educación de Niños Pequeños (NAEYC), del Marco de Aprendizaje Temprano del Siglo XXI (P21 ELF) i del Marco de Head Start sobre els resultats de l'aprenentatge primerenc dels infants.

   APP gratuïta de Coding Express

   Coding Express és compatible amb una aplicació gratuïta compatible amb dispositius iOS i Android. El seu ús és opcional, encara que molt recomanable, ja que en combinar el joc físic amb la plataforma digital es millora l'experiència d'aprenentatge.

   L'APP està especialment dissenyada per a nens i nenes de pre-escolar i ofereix quatre àrees per explorar: viatges, personatges, música i matemàtiques.

   Valors d'aprenentatge

   Aprendre la lògica de la programació primerenca: seqüenciació, creació de bucles i programació condicional

   Expressar idees utilitzant elements digitals

   Conèixer la llengua i l'alfabetització

   Desenvolupar el pensament crític, la col·laboració i la resolució de problemes

   Multimèdia

   Presentació Coding Express
   Funcionament dels bricks
   Explorant Coding Express

   Contingut

   • 234 bricks de LEGO DUPLO®
   • Motor amb un sensor de color
   • 5 bricks de colors
   • 2 canvis d'agulles
   • App gratuïta
   • Material didàctic:
   8 lliçons, 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i guia online per al professor.

   Productes relacionats

   • Aquest set inicia els nens a la ciència i la tecnologia a través de l'exploració de les màquines i de les tècniques d'enginyeria, alhora que desenvolupen habilitats motrius fines.

    3-6 anys
    233,52 €
   • Aquest set ofereix als nens d'educació infantil una manera imaginativa d'utilitzar la seva intuïció per endinsar-se en les matemàtiques sense deixar de banda la diversió. Junts, gaudiran explorant els números i les quantitats a la vegada que fam servir  la grua per carregar i descarregar bricks en el tren de colors llampants. Aquest set utilitza peces de...

    2-5 anys
    114,94 €
   • Desenvolupa habilitats STEAM fonamentals i inspira a les joves ments perquè col·laborin, construeixin, juguin i aprenguin en un divertit parc STEAM ple de dinàmiques atraccions LEGO® DUPLO®. *PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA: Només fins el 15 d'octubre emporta't gratis una formació online d'1 hora per la compra d'aquest producte.

    3-5 anys
    194,19 €