Afegit a la cistella.

LEGO MINDSTORMS Education EV3 + Carregador GRATIS

Ref. 245544

10-21 anys
1-3
521

En stock

LEGO MINDSTORMS Education EV3 + Carregador GRATIS369,99 € (sense IVA)

en lloc de 486,40 €

+ info

EL REBRÀS ENTRE EL %MINIMAL_DATE% I EL %MAXIMAL_DATE%

Contingut del pack

 • 1 x

  Aquest transformador estàndard de 10V DC permet recarregar les bateries dels següents productes:LEGO® MINDSTORMS Education EV3 (Ref. 45544) LEGO® Education WeDo 2.0 (Ref. 45300) Power Functions Rechargeable Battery box (Ref. 8878) LEGO® MINDSTORMS NXT (Ref. 9797) NXT Rechargeable Battery DC (Ref. 9693)

  8+ anys
  38,71 €
 • 1 x

  LEGO MINDSTORMS Education EV3 motiva els nens a dissenyar, construir i programar robots mitjançant l'ús de motors, sensors, engranatges, rodes, eixos i altres components tècnics.

  10-21 anys
  447,69 €
 • Enviament Gratuït en 24-48 h
 • GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS
 • SUPORT PERSONALITZAT POST VENTA
 • ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

  Comandes superiors a 50€ compten amb
  enviament gratuït a península.

  Comandes inferiors a 50€ compten amb un
  cost d'enviament a península de 6,05€.

  Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

  Condicions d'enviament

  GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

  Tots els productes de LEGO Education compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

  SUPORT PERSONALITZAT POSTVENTA

  Si tens qualsevol dubte sobre el producte, posa't en contacte amb el nostre equip d'experts.

  Estarem encantats de poder ajudar-te.

  Contacta'ns

  LEGO MINDSTORMS Education EV3 + Carregador GRATIS
  Ref. 245544
  447,69 €
  comprar ara
  Enviament gratuït

   Descripció

   Tot el necessari per a un ensenyament d'èxit

   LEGO MINDSTORMS Education EV3 és el robot educatiu perfecte per a alumnes de secundària aprenguin STEM amb èxit i d'una forma divertida mitjançant la robòtica.  

   És l'eina ideal per despertar l'interès dels alumnes i fomentar l'aprenentatge mitjançant la resolució de problemes d'informàtica, ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Aquesta solució educativa que té com a objectiu ajudar a alumnes a partir de 10 anys a assolir els objectius del currículum escolar.

   MINDSTORMS Education EV3 conté tot el necessari perquè els docents comencin a utilitzar la solució a l'aula, incloent les peces de construcció i el hardware de LEGO®, software de programació dels robots, material didàctic llest per al seu ús, aprenentatge virtual per als professors i molt més.

    

   Software educatiu de LEGO MINDSTORMS Education EV3

   El software de EV3 ve inclòs amb el producte i és compatible amb ordinadors de sobretaula i tauletes (important veure requisits del software). Les activitats de programació s'efectuen arrossegant i deixant anar icones en línia per formar ordres, el que permet als alumnes crear programes simples i desenvolupar les seves habilitats de forma intuïtiva i senzilla fins a ser capaços de formar algoritmes complexos.

   La funció de registre de dades del programari EV3 és una potent eina científica amb la qual dur a terme experiments. Resulta senzill predir, recopilar, veure, analitzar i manipular les dades dels sensors i visualitzar-los en gràfics interactius. El software està basat en LabVIEW, el llenguatge gràfic de programació líder del sector, i està optimitzat per al seu ús a l'aula.

   Dins el software es troben els recursos de suport als professors i les eines d'avaluació.

   LEGO MINDSTORMS Education EV3 Software

   Pack d'activitats inclòs en el kit

   Ara pots descarregar de forma gratuïta les activitats per a aquest producte. El paquet educatiu presenta als alumnes activitats obertes de resolució de problemes en un context en el qual resulta divertit i entretingut aprendre ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Cada activitat comença amb unes instruccions de disseny i acaba amb un projecte final que es pot presentar i compartir.

   Els alumnes registren el seu treball en el llibre d'exercicis digital, de manera que resulta senzill seguir els seus progressos i avaluar-los. La solució educativa LEGO MINDSTORMS Education EV3 45544 inclou el material vinculat amb el currículum escolar.

   Valors d'aprenentatge

   Construir i programar robots usant motors, sensors, engranatges i altres components

   Implementar la robòtica i la programació en aplicacions del món real

   Adquirir habilitats de resolució de problemes i de treball en equip

   Aprendre el mètode científic: investigar, modelar, interpretar i avaluar

   Multimèdia

   Descobreix el software
   Models de construcció
   Presentació LEGO MINDSTORMS Education EV3

   Productes relacionats

   • LEGO Education WeDo 2.0 és el robot educatiu que permet aprendre ciències, programació, enginyeria i tecnologia de la forma més divertida i efectiva.

    7+ anys
    173,00 €
   • Aquest transformador estàndard de 10V DC permet recarregar les bateries dels següents productes:LEGO® MINDSTORMS Education EV3 (Ref. 45544) LEGO® Education WeDo 2.0 (Ref. 45300) Power Functions Rechargeable Battery box (Ref. 8878) LEGO® MINDSTORMS NXT (Ref. 9797) NXT Rechargeable Battery DC (Ref. 9693)

    8+ anys
    38,71 €
   • Set d'expansió per al kit de robòtica LEGO MINDSTORMS Education EV3 (necessari).

    10+ anys
    131,88 €
   • Certificació LEGO Education en robòtica educativa dirigida a professorat de primària i secundària per ensenyar el curriculum amb LEGO® MINDSTORMS Education EV3.   Modalitat: presencialDuració total: 16hDates: 19, 20, 21 i 22 de febrer | 12, 13, 14 i 15 de marçHorari: 17:30h a 21:30hLloc: Barcelona. Carrer Aribau 240, 7-B (veure mapa) *Places limitades

    150,00 €