LEGO MINDSTORMS Education EV3 + Enviament GRATIS | LEGO® Education1
DESCATALOGAT
LEGO MINDSTORMS Education EV3 Gyro Boy
DESCATALOGAT

MINDSTORMS Education EV3

Ref. 45544

10+ anys
d'1 a 3 alumnes
521 peces

Disculpa! Actualment no tenim estoc d'aquest producte

482,79 €399,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2023.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

MINDSTORMS Education EV3
Ref. 45544
482,79 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  Tot el necessari per a un ensenyament d'èxit

  LEGO MINDSTORMS EV3 és el robot educatiu perfecte per a alumnes de secundària aprenguin programació i STEM d'una forma divertida mitjançant la robòtica.  

  És l'eina ideal per despertar l'interès dels alumnes i fomentar l'aprenentatge mitjançant la resolució de problemes d'informàtica, ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Aquesta solució educativa que té com a objectiu ajudar a alumnes a partir de 10 anys a assolir els objectius del currículum escolar.

  MINDSTORMS Education EV3 conté tot el necessari perquè els docents comencin a utilitzar la solució a l'aula, incloent les peces de construcció i el hardware de LEGO®, software de programació dels robots, material didàctic llest per al seu ús, aprenentatge virtual per als professors i molt més.

   

  Software educatiu de LEGO MINDSTORMS Education EV3

  El software de EV3 ve inclòs amb el producte i és compatible amb ordinadors de sobretaula i tauletes (important veure requisits del software). Les activitats de programació s'efectuen arrossegant i deixant anar icones en línia per formar ordres, el que permet als alumnes crear programes simples i desenvolupar les seves habilitats de forma intuïtiva i senzilla fins a ser capaços de formar algoritmes complexos.

  La funció de registre de dades del programari EV3 és una potent eina científica amb la qual dur a terme experiments. Resulta senzill predir, recopilar, veure, analitzar i manipular les dades dels sensors i visualitzar-los en gràfics interactius. El software està basat en LabVIEW, el llenguatge gràfic de programació líder del sector, i està optimitzat per al seu ús a l'aula.

  A més del software proporcionat per LEGO Education, existeixen altres plataformes de programació compatibles: Swift Playgrounds ™ (Apple), Microsoft MakeCode, Scratch, CoderZ i Open Roberta Lab.

  Plataformes compatibles: iOS, Chrome, Windows, Mac i Adroid.

  LEGO MINDSTORMS Education EV3

  Pack d'activitats inclòs en el kit

  Ara pots descarregar de forma gratuïta les activitats per a aquest producte. El paquet educatiu presenta als alumnes activitats obertes de resolució de problemes en un context en el qual resulta divertit i entretingut aprendre ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Cada activitat comença amb unes instruccions de disseny i acaba amb un projecte final que es pot presentar i compartir.

  Els alumnes registren el seu treball en el llibre d'exercicis digital, de manera que resulta senzill seguir els seus progressos i avaluar-los. La solució educativa LEGO MINDSTORMS Education EV3 45544 inclou el material vinculat amb el currículum escolar.

  Valors d'aprenentatge

  Valors d'aprenentatge

  Construir i programar robots usant motors, sensors, engranatges i altres components

  Implementar la robòtica i la programació en aplicacions del món real

  Adquirir habilitats de resolució de problemes i de treball en equip

  Aprendre el mètode científic: investigar, modelar, interpretar i avaluar

  Descàrregues i Activitats
  Contingut

  El set conté tots els elements necessaris per començar a utilitzar-lo des del moment de la compra. Es lliura en un pràctic contenidor d'emmagatzematge amb una safata de classificació que et permet guardar de forma organitzada tots els seus elements:

  El Bloc Intel·ligent EV3 és el cor i el cervell dels robots EV3 de LEGO MINDSTORMS Education. Es connecta amb l'ordinador a través d'USB o Bluetooth. És compatible amb dispositius de sobretaula i tauletes. Presenta una interfície de sis botons que s'il·lumina i canvia de color per indicar l'estat actiu del bloc, pantalla en blanc i negre en alta resolució, altaveus integrats, port USB, un lector de targetes SD mini, quatre ports d'entrada i quatre ports de sortida.

  La Bateria Recarregable DC aporta una major autonomia al robot EV3 que les piles AA. Té una capacitat de 2050 mAh i triga unes 3 o 4 hores en carregar-se. El set funciona amb 6 piles AA i es pot comprar el carregador de forma opcional (no inclòs) per poder-lo utilitzar carregant aquesta bateria.

  El servomotor gran EV3 és un potent motor que utilitza la retroalimentació tacométrica per al control de velocitat amb 1 grau de precisió i té un sensor de rotació integrat.

  El servomotor mitjà EV3 és ideal per a aplicacions de menor càrrega i major velocitat, i per quan es necessiten temps de resposta més ràpids i una mida més petita en el disseny dels robots.

  El sensor ultrasònic EV3 genera ones de so i llegeix els seus ecos per detectar i mesurar la distància entre objectes.

  El sensor giroscòpic EV3 mesura el moviment de rotació i canvis en la seva orientació.

  El sensor de colors EV3 distingeix entre vuit colors digitals. També serveix com a sensor de llum detectant intensitats de llum.

  El sensor de contacte EV3 és una eina senzilla però excepcionalment precisa que detecta quan el seu botó frontal és pressionat o alliberat i és capaç d'explicar les vegades que és premut.

  El kit de robòtica incorpora tots els cables necessaris per a la connexió entre el bloc intel·ligent amb els sensors, els motors i l'ordinador.

  • LEGO® Technic y rueda de bola

  Incorpora 541 piezas oficiales de LEGO Technic de diferentes formas y medidas. Además también viene una bola metálica que actúa de rueda y facilita el movimiento del los robots.

  • Instrucciones de construcción

  Incorpora las instrucciones básicas para empezar a constuir los robots.