ROBOTIX C360 Com funciona1

ROBOTIX C360

Un entorn pensat per assolir l'èxit en el procés d'aprenentatge.

Tot l'entorn ROBOTIX C360 està dissenyat per ajudar i acompanyar els docents a incorporar amb èxit les competències digitals a l'aula.

Gràcies a la nostra metodologia d'aprenentatge, l'alumnat serà capaç de desenvolupar amb èxit gran diversitat de competències mitjançant la programació i la robòtica. I amb la seguretat que s'adapta al ritme de cada alumne, gràcies al sistema d'itineraris personalitzats que ofereix ROBOTIX C360.

Fondos Europeos Next Generation Educación

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

 “Una manera de hacer Europa”

El valor del docent

Robòtica i programació en un marc estructurat.

Integra fàcilment ROBOTIX C360 en el teu programa educatiu. Només caldrà que segueixis l'itinerari d'aprenentatge i nosaltres farem la resta.

Planificar i avaluar de manera automàtica.

ROBOTIX C360 compta amb més de 400 activitats adaptades a totes les etapes d'aprenentatge dels teus alumnes. Tot el seu treball queda registrat, per la qual cosa disposaràs d'una avaluació automatitzada. A més, amb les rúbriques també podràs avaluar aquelles dimensions que només tu coneixes.

El teu alumnat estarà encantat.

Cada activitat ha estat meticulosament dissenyada per a assegurar un aprenentatge competencial vinculat al context real de l'alumnat. ROBOTIX C360 genera confiança i motivació en els estudiants des de la primera sessió i permet desenvolupar les seves aptituds fins a convertir-se en autèntics experts.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?
¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

Resultats escolars

Eleva el nivell.

Eleva el nivell de la teva escola amb els estàndards internacionals CSTA K12, incorporant un conjunt bàsic d’objectius d’aprenentatge que dotarà els teus alumnes de les competències digitals que necessiten. Al proporcionar-los coneixements bàsics de programació i la capacitat per demostrar-los, aconseguiràs que la teva escola es diferenciï de la resta.

Avaluació sistemàtica.

ROBOTIX C360 utilitza un marc de rúbriques que fa un seguiment de més de 25 dimensions de competències i habilitats d'aprenentatge mitjançant una experiència progressiva, adaptable i personalitzada.

Avaluar per a aprendre.

Desenvolupa en l'alumnat la capacitat d'autoregular-se posant el focus en el procés d'aprenentatge i no sols en els resultats finals. Cada activitat és una oportunitat de millora, entenent l'error com a part de l'aprenentatge i construint un itinerari personalitzat. Identifica als estudiants amb dificultats i als d'alt rendiment; a continuació, assigna'ls tasques específiques amb tan sols uns clics.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

L'experiència de l'estudiant

Aprenentatge progressiu i lúdic.

Desbloqueja reptes a mesura que els alumnes avancin perquè obtinguin punts i insígnies a mesura que completin les seves missions. La retroalimentació positiva constant i l'estimulació a través de diferents estratègies lúdiques estimula el seu aprenentatge mentre gaudeixen.

Enfocament competencial de l'aprenentatge.

Un aprenentatge funcional que ajudarà l'alumnat a usar els seus aprenentatges en altres contextos diferents, fent transferència de competències i sabers per a resoldre problemes en situacions reals.

Situacions d'aprenentatge contextualitzades.

Aprenentatge basat en situacions que promouen la resolució de problemes o reptes vinculats a temes complexos i pròxims a la realitat de l'alumnat, situant-lo en posició activa. Es promou que l'aprenent raoni, imagini, planifiqui, explori, treballi de manera col·laborativa i comuniqui els seus aprenentatges.

Contingut adaptatiu.

Tots som plenament conscients que cada estudiant aprèn a la seva manera i al seu ritme. Precisament per això, ROBOTIX C360 adapta el contingut a cada estudiant en un divertit viatge de descobriment per, així, reduir l'estrès que pot generar l’aprenentatge de la programació i la robòtica.

Itineraris d'aprenentatge personalitzats.

Una plataforma en línia d’eficàcia provada que ajuda els educadors a saber quins coneixements té cada estudiant i a veure com progressa en el seu aprenentatge. A més, proporciona el suport individual necessari perquè cada alumne arribi a dominar la matèria.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

Demana la teva demo sense compromís

Si vols saber-ne més o provar ROBOTIX C360, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Podràs conèixer totes les funcionalitats de la nostra plataforma d'aprenentatge

Analitzarem les necessitats específiques del teu centre

El nostre equip d'experts donarà resposta a qualsevol pregunta que puguis tenir