ROBOTIX C360 Com funciona1

ROBOTIX C360

Un entorn pensat per assolir l'èxit en el procés d'aprenentatge.

Tot l'entorn ROBOTIX C360 està dissenyat per ajudar i acompanyar els docents a incorporar amb èxit les competències digitals a l'aula.

Gràcies a la nostra metodologia d'aprenentatge, els alumnes seran capaços d'aprendre amb èxit moltes habilitats mitjançant programació i robòtica. I amb la seguretat que s'adapta al ritme de cada alumne, gràcies al sistema d'itineraris personalitzats que ofereix ROBOTIX C360.

Fondos Europeos Next Generation Educación

El valor del professor

Robòtica i programació en un marc estructurat.

Integra fàcilment ROBOTIX C360 en el teu programa educatiu. Només caldrà que segueixis l'itinerari d'aprenentatge i nosaltres farem la resta.

Planificar i avaluar de manera automàtica.

ROBOTIX C360 té més de 400 activitats relacionades amb el currículum dels teus alumnes. Totes les interaccions dels estudiants queden registrades perquè puguis fer una avaluació automatitzada. A més, amb les eines de rúbriques també podràs avaluar aquelles dimensions que només tu coneixes.

Involucra-hi els estudiants.

Totes les activitats s’han dissenyat meticulosament perquè els estudiants aprenguin de veritat. ROBOTIX C360 motiva els estudiants des de la primera sessió i desenvolupa les seves competències perquè es converteixin en veritables experts.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?
¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

Resultats escolars

Eleva el nivell.

Eleva el nivell de la teva escola amb els estàndards internacionals CSTA K12, incorporant un conjunt bàsic d’objectius d’aprenentatge que dotarà els teus alumnes de les competències informàtiques que necessiten. Al proporcionar-los coneixements bàsics de programació i la capacitat per demostrar-los, aconseguiràs que la teva escola es diferenciï de la resta.

Avaluació sistemàtica.

ROBOTIX C360 utilitza un marc de rúbriques que fa un seguiment de més de 25 dimensions de competències i habilitats d'aprenentatge mitjançant una experiència progressiva, adaptable i personalitzada.

Anàlisi profunda en temps real.

Cada activitat és una avaluació formativa i encarar-la de la manera correcta no havia estat mai tan fàcil. Identifica els estudiants amb dificultats i els d'alt rendiment, i assigna’ls tasques específiques amb només uns quants clics.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

L'experiència de l'estudiant

Aprenentatge progressiu i lúdic.

Proposa als estudiants reptes nous a mesura que vagin avançant i dona’ls punts i insígnies cada cop que completin les seves missions. Les observacions positives constants i l’estimulació a través de mètodes divertits els motiven mentre gaudeixen.

Contingut adaptatiu.

Tots som plenament conscients que cada estudiant aprèn a la seva manera i al seu ritme. Precisament per això, ROBOTIX C360 adapta el contingut a cada estudiant en un divertit viatge de descobriment per, així, reduir l'estrès que pot generar l’aprenentatge de la programació i la robòtica.

Itineraris d'aprenentatge personalitzats.

Una plataforma en línia d’eficàcia provada que ajuda els educadors a saber quins coneixements té cada estudiant i a veure com progressa en el seu aprenentatge. A més, proporciona el suport individual necessari perquè cada alumne arribi a dominar la matèria.

¿Cómo pedir estas subvenciones para mi centro educativo?

Demana la teva demo sense compromís

Si vols saber-ne més o provar ROBOTIX C360, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Podràs conèixer totes les funcionalitats de la nostra plataforma d'aprenentatge

Analitzarem les necessitats específiques del teu centre

El nostre equip d'experts donarà resposta a qualsevol pregunta que puguis tenir