Termes i condicions1

Termes i condicions

Els presents Termes i Condicions estableixen les condicions per a les vendes realitzades entre qualsevol persona que vulgui fer una compra de productes a www.robotix.es ("Botiga Online") i ROBOTIX.
Abans d'efectuar qualsevol transacció, el client reconeix conèixer i declara acceptar aquestes condicions des del moment en que cliqui al botó Accepto.

Condicions particulars de venda

El client reconeix conèixer, en el moment de la realització de la comanda, les condicions particulars de venda indicades a la pantalla (nom, preu components, quantitat, detalls dels productes, cost d'enviament ...) i declara expressament acceptar sense cap reserva. La realització de la comanda i la seva confirmació per part del client materialitzen l'acceptació plena i completa de les condicions particulars de venda, només aplicables a la comanda.

Comanda

El client efectua la comanda clicant a la pestanya "comprar". La comanda s'afegeix a un total que recull tots els articles confirmats pel client en punxar en el botó "Estic d'acord amb els Termes de Servei i compliré amb ells".

Confirmació de la comanda

ROBOTIX confirma l'acceptació de la seva comanda al client a través de correu electrònic. Els articles comandes no es transferiran completament fins que ROBOTIX rebi el pagament de la comanda..
ROBOTIX es reserva la possibilitat de no confirmar una comanda per algun motiu en concret com el proveïment de productes, un problema relatiu a la comanda rebuda (ex: document il·legible), una comanda anormal o un problema previsible referent al lliurament. ROBOTIX informarà al client.

Condicions de lliurament de les comandes

El client triarà el lloc i la data de recepció de la mercaderia en el moment d'efectuar la comanda. ROBOTIX es reserva el dret a utilitzar tots els mitjans necessaris per a realitzar el lliurament dels productes a l'adreça indicada pel client. Més informació sobre Enviament i lliurament.

Terminis de lliurament

Tota la informació sobre els terminis de lliurament. Si un article no està en estoc en el moment de realitzar la comanda, l'hi farem saber i li confirmarem la data en què tornarà a estar disponible o li proposarem un producte substitutiu equivalent.

Condicions de pagament

Tots els preus s'indiquen en euros amb i sense IVA. El preu facturat al client és el preu indicat a la confirmació de la comanda enviada per ROBOTIX. El pagament dels productes i serveis es realitza per targeta de crèdit en un entorn segur del servidor del nostre proveïdor o per transferència bancària. ROBOTIX conserva la propietat dels productes fins que el client pagui íntegrament el preu dels productes i serveis.

Posa't en contacte amb nosaltres

Si tens alguna pregunta contacta'ns.També pots trobar més informació sobre els principals productes en la pàgina web de LEGO Education internacional (anglès): Parque STEAM, Coding Express, LEGO Education WeDo 2.0LEGO SPIKE Prime y LEGO MINDSTORMS Education EV3.

Responsable del tractament

Denominació social: INVENIO EDUCATION FOR LIFE SL
Domicili social: C/ Aribau 240, 7B
Correu electrònic: info@robotix.es
Telèfon de contacte: +34 933 042 505
Horari d'atenció: De 8:30 a 17:30h
Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Tom 42501, Foli 203, Full: B-407668.
Nombre d'identificació fiscal: B65538282
Representant legal: Ricard Huguet Galí