Codey Rocky | Makeblock | Enviament Gratis | ROBOTIX1

Codey Rocky

Ref. P1030243

de 6 a 10 anys
d'1 a 2 alumnes

176,88 €146,18 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

Estalvia 5% en aquest producte al comprar 3 o més unitats i
Estalvia 10% en aquest producte al comprar 10 o més unitats i

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2024.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

Codey Rocky
Ref. P1030243
176,88 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  Disseny innovador 2 en 1: Codey & Rocky

  Aquest robot té dues peces. D'una banda Codey, el cervell programable amb pantalla de LEDs que incorpora sensor giroscòpic, sensor de llum, micròfon, altaveu, infrarojos i potenciòmetre.

  D'altra banda, Rocky, el cos del robot amb rodes, motor, sensor de color i sensor de proximitat que permet el robot realitzar girs, seguir línies, sortejar obstacles, identificar colors...

  Els dos elements són independents, moltes activitats com programar expressions facials o reproduir música es poden realitzar únicament amb les funcionalitats de Codey.

  Codey Rocky Makeblock Diseño

  Codey Rocky Makeblock Software

  Scratch i Python: software adaptat a tots els nivells

  Per als que s'inicien en la programació, Codey Rocky pot programar mitjançant mBlock, un software molt intuïtiu basat en Scratch 3.0 que consisteix en arrossegar i combinar blocs.

  Per als usuaris més avançats, el robot suporta també la programació mitjançant codi a través del llenguatge Python. Es pot convertir una programació amb blocs a Python amb un sol clic.

  El robot es connecta al software mitjançant Bluetooth de forma nativa amb tablets i mòbils. Amb ordinador es connecta mitjançant un cable USB i opcionalment es pot comprar l'adaptador de Bluetooth per connectar sense necessitat de cables.

  Entra al món de la Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses

  Mitjançant funcionalitats com el reconeixement d'imatge i veu, els estudiants podran iniciar-se en el pensament lògic i els principis que hi ha darrere de la Intel·ligència Artificial.

  Codey Rocky incorpora Wi-Fi que permet connectar-se al núvol per obtenir dades i apropar-se a l'Internet de les Coses. Accedir a la previsió del clima i fer pronòstics o controlar altres dispositius de forma remota són alguns exemples de les possibilitats que ofereix aquest robot.

  Codey Rocky Makeblock Inteligencia Artificial
  Descàrregues i suport