SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential
SPIKE Essential

SPIKE Essential

  • d'1 a 2 alumnes
  • 449 peces
  • de 6 a 10 anys
REF.45345
(LEGO Education)

SPIKE  Essential és el nou kit de robòtica de LEGO ® Education que desperta l'interès en l'aprenentatge de programació d'una forma pràctica.

Inclou activitats de programació amb una innovadora i divertida metodologia que motiva als nens i nenes a desenvolupar les seves habilitats socioemocionals, lingüístiques i matemàtiques.

Inclou software de programació, pack d'activitats i caixa d'emmagatzematge.

356,95 € 295,00€  (Sense IVA)

-5 %

Estalvia 5 % en aquest producte al comprar 3 o més unitats

-10 %

Estalvia 10 % en aquest producte al comprar 10 o més unitats

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

SPIKE Essential és solució d'aprenentatge inclusiva i adaptable

La solució SPIKE ™ Essential és adaptable perquè tots els alumnes progressin fàcilment en la programació, independentment del seu nivell.

Això s'aconsegueix mitjançant unes activitats didàctiques alineades amb el pla d'estudi, els familiars brics de LEGO apilables i un software intel·ligent.SPIKE EssentialExperiència de programació intuïtiva

Mitjançant l'aplicació SPIKE™, els alumnes podran aprendre a programar de forma progressiva i adaptada a la seva edat.

Poden iniciar-se programant mitjançant blocs amb icones i progressar a un sistema de blocs de paraules basat en Scratch.

Descarregar software de programació >SPIKE Essential PiezasActivitats alineades amb el currículum

Inclou més de 40 divertides activitats de 45 minuts alineades amb el currículum. Cada unitat didàctica incorpora també activitats d'ampliació de llengua i matemàtiques que proporcionen més de 50 hores de contingut a l'aula.

Durant cada lliçó, els alumnes resolen problemes, intercanvien idees i desenvolupen solucions creatives a través d'una metodologia de prova i error.

Veure activitats >SPIKE Essential ActividadesSPIKE Essential, confiança per a tots els docents

Proporcionem tots els recursos perquè els professors tingueu la confiança per treballar amb SPIKE Essential a l'aula, tot i no tenir experiència prèvia: vídeos de formació, manuals d'ús, rúbriques d'avaluació i formació professional.

Veure certificació >SPIKE Essential FormaciónPart de LEGO® Learning System

SPIKE Essential és part del sistema de LEGO® que assegura una progressió de l'aprenentatge, curs rere curs, en tota l'etapa de primària.

Aquest sistema crea una base sòlida a l'alumnat per a una fàcil transició a l'etapa de secundària amb el kit de robòtica més avançat SPIKE PrimeLEGO Learning System

  • Quatre figures amb identitats i característiques diverses que faciliten la resolució de problemes i l'aprenentatge socioemocional.
  • Dos motors petits, un sensor de color, una matriu de llums de color 3x3, un Hub petit intel·ligent amb dos ports, connectivitat Bluetooth, un sensor giroscòpic de sis eixos i una bateria recarregable de ions de liti amb port micro-USB per a càrrega i connexió.
  • 449 peces LEGO® i elements de recanvi per a una construcció intuïtiva i fàcil.
  • Resistent caixa d'emmagatzematge amb safates classificadores codificades per colors per facilitar la gestió a classe.
  • L'aplicació SPIKE™, inspirada en el llenguatge de programació Scratch, adequada a l'edat i basada en icones i paraules, ajuda als alumnes a desenvolupar les seves capacitats de programació.
  • Cinc unitats amb vuit lliçons de 45 minuts cadascuna, alineades amb els continguts curriculars, animen al raonament STEAM independent mitjançant la resolució lúdica de problemes usant la narrativa.
  • Complets recursos d'ensenyament per a cada lliçó que aporten a qualsevol docent la confiança necessària per a impartir lliçons apassionants.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits