LEGO SPIKE Essential - Enviament GRATIS | LEGO® Education1

SPIKE Essential

Ref. 45345

de 6 a 10 anys
d'1 a 2 alumnes
449 peces

343,64 €284,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

Estalvia 5% en aquest producte al comprar 3 o més unitats i
Estalvia 10% en aquest producte al comprar 10 o més unitats i

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2024.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

SPIKE Essential
Ref. 45345
343,64 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  Una solució d'aprenentatge inclusiva i adaptable

  La solució SPIKE  Essential és adaptable perquè tots els alumnes progressin fàcilment en la programació, independentment del seu nivell.

  Això s'aconsegueix mitjançant unes activitats didàctiques alineades amb el pla d'estudi, els familiars brics de LEGO apilables i un software intel·ligent.

  SPIKE Essential

  SPIKE Essential Piezas

  Experiència de programació intuïtiva

  Mitjançant l'aplicació SPIKE™, els alumnes podran aprendre a programar de forma progressiva i adaptada a la seva edat.

  Poden iniciar-se programant mitjançant blocs amb icones i progressar a un sistema de blocs de paraules basat en Scratch.

  > Descarregar software de programació

  Activitats alineades amb el currículum

  Inclou més de 40 divertides activitats de 45 minuts alineades amb el currículum. Cada unitat didàctica incorpora també activitats d'ampliació de llengua i matemàtiques que proporcionen més de 50 hores de contingut a l'aula.

  Durant cada lliçó, els alumnes resolen problemes, intercanvien idees i desenvolupen solucions creatives a través d'una metodologia de prova i error.

  > Veure activitats

  SPIKE Essential Actividades

  SPIKE Essential Formación

  SPIKE Essential, confiança per a tots els docents

  Proporcionem tots els recursos perquè els professors tingueu la confiança per treballar amb SPIKE Essential a l'aula, tot i no tenir experiència prèvia: vídeos de formació, manuals d'ús, rúbriques d'avaluació i formació professional.

  > Veure certificació

  Part de LEGO® Learning System

  SPIKE Essential és part de el sistema de LEGO® que assegura una progressió de l'aprenentatge, curs rere curs, en tota l'etapa de primària.

  Aquest sistema crea una base sòlida a l'alumnat per a una fàcil transició a l'etapa de secundària amb el kit de robòtica més avançat SPIKE Prime.

  > Més info sobre LEGO® Learning System

  LEGO Learning System  LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the SPIKE logo are trademarks of the LEGO Group. Used with permission. ©2021 The LEGO Group.

  Contingut

   • Quatre figures amb identitats i característiques diverses que faciliten la resolució de problemes i l'aprenentatge socioemocional.

   • Dos motors petits, un sensor de color, una matriu de llums de color 3x3, un Hub petit intel·ligent amb dos ports, connectivitat Bluetooth, un sensor giroscòpic de sis eixos i una bateria recarregable de ions de liti amb port micro-USB per a càrrega i connexió.

   • 449 peces LEGO® i elements de recanvi per a una construcció intuïtiva i fàcil.

   • Resistent caixa d'emmagatzematge amb safates classificadores codificades per colors per facilitar la gestió a classe.

   • L'aplicació SPIKE™, inspirada en el llenguatge de programació Scratch, adequada a l'edat i basada en icones i paraules, ajuda als alumnes a desenvolupar les seves capacitats de programació.

   • Cinc unitats amb vuit lliçons de 45 minuts cadascuna, alineades amb els continguts curriculars, animen a el raonament STEAM independent mitjançant la resolució lúdica de problemes usant la narrativa.

  • Complerts recursos d'ensenyament per a cada lliçó que aporten a qualsevol docent la confiança necessària per a impartir lliçons apassionants.
  Descàrregues i Suport