mTiny Discover Kit Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Discover Kit Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock
mTiny Makeblock

mTiny Discover Kit

  • d'1 a 4 alumnes
  • de 4 a 7 anys
REF.P1030157
(Makeblock Education)

mTiny Discover Kit és el robot per iniciar-se a la programació i pensament computacional sense necessitat de pantalles.

Mitjançant un innovador llapis tàctil, un mapa interactiu, targetes de programació i un llibre d'activitats permet als nens aprendre les bases de les programació de forma divertida mitjançant el joc, exercitar el pensament lògic i fomentar les habilitats de resolució de problemes.

  • Discover Kit és la nova versió de kit que afegeix la possibilitat d'acoblar retoladors al robot i inclou noves targetes de programació amb notes musicals.

262,18 € 216,68€  (Sense IVA)

-5 %

Estalvia 5 % en aquest producte al comprar 3 o més unitats

-10 %

Estalvia 10 % en aquest producte al comprar 10 o més unitats

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Aprenentatge divertit a educació infantil

mTiny està dissenyat basant-se en la teoria de les intel·ligències múltiples de Gardner per fomentar l'educació en la primera infància i convertir l'aprenentatge en una tasca divertida.

Aquest recurs ofereix divertits jocs interactius que permeten fomentar el pensament lògic computacional, les habilitats per resoldre problemes i reforçar la confiança.

Tot això es materialitza mitjançant mapes temàtics, targetes de programació, un llibre d'activitats i l'innovador sistema de programació mitjançant un toc.mTiny Makeblock Programación

Innovador sistema de programació mitjançant el toc

mTiny es programa mitjançant el revolucionari sistema tap-to-code sense necessitat d'ordinadors, tauletes o mòbils. Toca amb el llapis tàctil per llegir les diferents targetes de codificació i el robot rep instruccions i comença a moure's.

El robot es mou per sobre d'un mapa interactiu que pot identificar mitjançant els seus sensors i reacciona en funció dels elements del mapa.

El llapis interactiu també incorpora l'opció de controlar el robot mitjançant els seus botons o el moviment.mTiny Makeblock Lápiz

Mode multijugador

Inclou una manera cooperativa que permet fomentar habilitats interpersonals i socials com el treball en equip, la confiança o l'amistat entre els nens.

A casa també serveix per reforçar el vincle emocional entre pare i fills.mTiny Makeblock Multijugador

Interaccions divertides motiven als nens a progressar

mTiny té un aspecte adorable. Incorpora més de 10 expressions facials i 300 efectes de so que serveixen per empatitzar amb els petits i els motiva a progressar en l'aprenentatge.

A més, està fabricat amb materials segurs i resistents, dissenyats per suportar tots els imprevistos que poden succeir en aquestes edats.mTiny Makeblock Mascaras

Guia curricular adaptable, flexible i fàcil d'implementar

El recurs incorpora una guia curricular dissenyada per ajudar els professors amb o sense experiència en programació a aprendre, planificar i implementar divertides activitats de robòtica en etapa preescolar.

La guia no només explica alguns dels conceptes bàsics de programació, sinó que també ofereix exemples pràctics d'activitats per facilitar l'aprenentatge i ensenyament.

Els jocs i les interaccions lúdiques desperten l'interès dels nens en la programació, les matemàtiques, l'anglès, la música..., i els ajuden a resoldre problemes pràctics a través d'un enfocament transversal per desenvolupar un pensament divergent. Posa les bases perquè els nens comprenguin fàcilment la programació basada en blocs.mTiny Makeblock Guia Curricular

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits