LEGO MINDSTORMS Education EV3 (45544)1

Descàrregues LEGO MINDSTORMS Education EV3 (45544)

Descarregar el sofware de LEGO MINDSTORMS Education EV3

A continuació pots descarregar de forma gratuïta el software necessari per a utilitzar el producte LEGO MINDSTORMS Education EV3.

Inclou: instruccions de construcció, guia i recursos per al professorat, eines d'avaluació i tutorials online.

Activitats curriculars

Per a poder desenvolupar les activitats és necessari tenir instal·lat el software del producte que pots descarregar en el punt anterior.
A continuació podràs descarregar de manera gratuïta les activitats per treballar diferents matèries amb LEGO MINDSTORMS Education EV3.
Aquests recursos estan dirigits a alumn@s de 10 a 16 anys i seguint el currículum global oficial.

Cada activitat inclou: activitats per a l'alumnat, recursos de suport al professorat, eines d'avaluació, instruccions de construcció i exemples pràctics.

Activitats de programació

Inclou 12 activitats en format PDF on els alumn@s treballaràn amb temes relacionats directamnet amb el món real mentre desenvolupen habilitats de programació, disseny, tecnologia, ciència
i matemàtiques.

HORES DE CLASSE: +30H

Activitats d'enginyeria

Inclou 15 activitats centrades en l'aprenentatge STEM utilitzant la robòtica en la vida real. Cada activitat comença amb un resum del disseny i acaba amb un projecte final que pot ser presentat o compartit.

HORES DE CLASSE: +30H

DescarregarDescarregar Download Download
Activitats de ciència

Proporciona 14 activitat o experiments de ciència física relacionades amb l'energia, la llum, la calor i la temperatura, la força i el moviment. Alguns experiments requereixen el Set d'Ampliació d'Energies Renovables (9688) i el sensor de temperatura (9749).

HORES DE CLASSE: +30H

Descarregar Descarregar Download Download
Activitat del repte Espacial

Per a realitzar aquestes activitats és necessari el Set del repte Espacial EV3 (45570). Inclou reptes i projectes d'investigació desenvolupats amb la col·laboració d'experts de l'espai. Els estudiants exploren i creen solucions innovadores per a temes actuals de l'exploració espacial.

HORES DE CLASSE: +30H

Descarregar Descarregar Download Download
SPIKE Prime

Descobreix el nou SPIKE Prime

MINDSTORMS Education EV3 està descatalogat, descobreix la seva nova i millorada versió SPIKE Prime.

VEURE SPIKE PRIME