Array ( [0] => LEGO Serious Play [1] => LEGO Education [2] => ROBOTIX ) 1

Certifica't com a facilitador en metodologia
LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO SERIOUS PLAY

Aconsegueix els coneixements necessaris en metodologia LEGO SERIOUS PLAY perquè tant tu com els participants dels teus tallers treguin el major profit de la metodologia.

Com certificar-se en LEGO SERIOUS PLAY?

Si ets un coach executiu o un consultor independent interessat en poder dissenyar i facilitar tallers amb metodologia LEGO SERIOUS PLAY, nosaltres podem ajudar-te.

Oferim programes de certificació a Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà. Tots els programes s'imparteixen en associació amb Per Kristiansen, un dels creadors de la metodologia (Trivium).

 

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

Certificació LEGO SERIOUS PLAY

Sobre LEGO SERIOUS PLAY

LEGO® SERIOUS PLAY® és una eina poderosa dissenyada per desenvolupar competències que permetin innovar i millorar l'acompliment del personal a les empreses i organitzacions.

És una metodologia que utilitza els blocs LEGO com a eina de facilitació de l'aprenentatge. La participació de les mans en el desenvolupament del pensament i la imaginació permet una connexió cerebral que converteix el procés en una eina molt eficient per al canvi.

L'eina facilita que els participants s'expressin i escoltin entre ells, el que afavoreix de manera assertiva la solució a un problema o l'estructura d'una estratègia de productivitat i creixement.

A més, la metodologia és usada en companyies a tot el món com una manera d'enfortir la relació de treball, confidencialitat i col·laboració entre directius, gerents i operatius cap a l'assoliment de metes en l'organització.

Preparats per a la nova normalitat educativa

  • Digitalització del programa en cas d'una nova etapa de confinament
  • Garantia de congelació o cancel·lació sense penalitzacions
  • Neteja de mans
  • Ús de guants i mascaretes
  • Distància de seguretat
  • Desinfecció dels materials

Demanar més informació o una proposta personalitzada

Estic d'acord amb política de privacitat