LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0
LEGO WeDo 2.0

LEGO WeDo 2.0

  • d'1 a 2 alumnes
  • 280 peces
  • 7+ anys
REF.45300.M
(LEGO Education)

LEGO Education WeDo 2.0 és el kit de robòtica recomanat per a nens i nenes a partir de 7 anys (primària). Permet construir i programar robots mitjançant l'ús de motors, sensors i peces de LEGO.

Disponible també la seva nova i millorada versió SPIKE Essential (veure comparativa).

Estat del producte:
240,79 € 199,00€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

LEGO Education WeDo 2.0 és molt més que un robot educatiu

LEGO WeDo és el robot ideal perquè els alumnes de primària aprenguin robòtica educativa, programació, ciències, tecnologia i enginyeria (STEM) d'una forma amena i efectiva.

Desenvolupa la confiança dels alumnes per formular preguntes, definir problemes i dissenyar les seves pròpies solucions al posar el descobriment científic a les seves mans i ments.Aprèn a programar amb el software de WeDo 2.0

El software de LEGO WeDo 2.0 està inclòs amb el producte i el compatible amb ordinadors de sobretaula i tauletes. Permet programar el robot educatiu d'una forma molt intuïtiva mitjançant un sistema d'arrossegar i deixar anar elements.

Està dissenyat perquè els nens l'entenguin i aprenguin la lògica de la programació.

A més de l'aplicació LEGO® Education WeDo 2.0, és compatible amb altres llenguatges de programació com Scratch, Open Roberta i Tynker.

Plataformes compatibles: iOS, Chrome, Windows, Mac i Android.

Descarregar software LEGO WeDo 2.0 >Pack d'activitats 

El pack d'activitats i projectes de LEGO Education WeDo està incorporat dins el software del producte sense cap cost afegit. Hi ha disponibles més de 30 activitats per a realitzar amb el producte.

El recondicionat és un producte usat que té la nostra garantia de bon funcionament i està revisat exhaustivament per garantir que contingui totes les peces i components.

No es garanteix que aquest producte contingui el cartró on es detallen els components que sí que inclou el producte nou.

El producte funciona perfectament, però pot presentar signes de ser usat, igual que el seu embalatge original que no se substitueix i pot presentar desperfectes exteriors.

A diferència dels nous, els productes recondicionats no tenen una garantia de 2 anys, sinó que la seva garantia es limita al fet que quan els reps funcionen tots els elements correctament i contenen totes les peces. Disposeu d'un termini d'una setmana des de la recepció per comunicar qualsevol incidència.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits