HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode
HaloCode

HaloCode

 • 10+ anys
REF.P1030063
(Makeblock Education)

Halocode és un potent microordinador de placa única amb Wi-Fi, micròfon, sensor de moviment, sensor de tacte i LEDs programables.

Pot connectar-se fàcilment amb una gran varietat de sensors i mòduls electrònics que permeten desenvolupar de forma divertida projectes d'STEAM, robòtica, intel·ligència artificial i Internet de les Coses.

Es pot programar arrossegant blocs amb el software gratuït mBlock basat en Scratch o de forma més avançada escrivint codi mitjançant el llenguatge de programació Python.

30,33 € 25,07€  (Sense IVA)

-5 %

Estalvia 5 % en aquest producte al comprar 3 o més unitats

-10 %

Estalvia 10 % en aquest producte al comprar 10 o més unitats

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Infinites possibilitats de connectivitat

Aquesta placa de només 45 mm de diàmetre es pot connectar amb més de 60 mòduls electrònics de mBuild i altres de tercers com Arduino (sensors de tacte, so, moviment...).

Aquesta característica fa que aquest recurs sigui perfecte per desenvolupar projectes de STEAM com ara crear un rellotge de fitness per al seguiment de passos, dissenyar un videojoc, un controlador de llums de forma remota, un detector d'incendi...Scratch i Python: software adaptat a tots els nivells

Per als que s'inicien en la programació, HaloCode pot programar-se mitjançant mBlock, un software molt intuïtiu basat en Scratch 3.0 que consisteix en arrossegar i combinar blocs.

Per als usuaris més avançats, el robot suporta també la programació mitjançant codi a través del llenguatge Python. Es pot convertir una programació amb blocs a Python amb un sol clic.Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses al palmell de la teva mà

Mitjançant el micròfon i la funcionalitat de reconeixement de veu compatible amb els serveis cognitius de Microsoft i Google Machine Learning, els estudiants podran iniciar-se en el pensament lògic i els principis que hi ha darrere de la intel·ligència artificial.

HaloCode incorpora Wi-Fi que permet connectar-se al núvol per obtenir dades i apropar-se a l'Internet de les Coses. Aquesta funcionalitat permet connectar sense fils diversos dispositius Halocode per aconseguir efectes creatius i endinsar-se en l'art digital.

 • 1 placa HaloCode
 • 1 guia d'usuari
 • 1 guia de seguretat
 • Processador: Core Xtensa dual-core 32-bit LX6 microprocessador. CPU Clock Speed 240Mhz
 • Xip: ESP32
 • Memòria: Flaix ROM 440K, RAM 520K. Memòria expandida SPI Flaix 4MB, PSRAM 4MB
 • Comunicació: Port USB, Bluetooth, Wi-Fi (Mòduls duals, accés a Encaminadors Mesh)
 • Components de la placa: 12 Leds RGB, sensor de moviment (inclou acceleròmetre de tres eixos i giroscopi de tres eixos), micròfon, botó programable, 4 sensors de tacte (4 I/O pins que poden generar sortides PWM, 4 ports d'entrada digitals, 2 ports d'entrada analògics)
 • Components externs: cables amb pinça de cocodril i placa d'expansió
 • Voltatge de funcionament: 3.3V
 • Software: mBlock 5
 • Compatibilitat: mBlock per a web: MacOS 10.10 i posterior/Windows 7 i posterior/*Chromebook/Linux. mBlock per a PC: MacOS 10.10 i posterior/Windows 7 i posterior

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits