CyberPi Go Kit | Makeblock | Enviament Gratis | ROBOTIX1

CyberPi Go kit

Ref. P1030156

12+ anys
D'1 a 2 alumnes

93,71 €77,45 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

Estalvia 5% en aquest producte al comprar 3 o més unitats i
Estalvia 10% en aquest producte al comprar 10 o més unitats i

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2023.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

CyberPi Go kit
Ref. P1030156
93,71 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  L'eina ideal per aprendre STEAM, programació i robòtica

  CyberPi reuneix les característiques tècniques ideals per a l'aprenentatge de les STEAM.

  Compta amb una pantalla multicolor que permet visualitzar dades i imatges, múltiples sensors, sortides incorporades programables i es connecta a través d'USB tipus C, Bluetooth i Wi-Fi.

  El sistema operatiu compta amb 8M de RAM i permet emmagatzemar múltiples arxius per poder seleccionar ràpidament entre diferents programes sense sobreescriure.

  CyberPi Makeblock Programacion

  CyberPi Makeblock Sensores

  Infinites possibilitats de connectivitat

  L'adaptador Pocket Shield (inclòs en el kit) dóna autonomia a CyberPi i li permet connectar-se amb més de 60 mòduls electrònics de mBuild i altres de tercers com Arduino (sensors de tacte, so, moviment...). Aquest complement incorpora una bateria de liti recarregable (800 mAh), 2 ports de motor CC i 2 ports de servo.

  Els mòduls mBuild poden connectar-se a CyberPi o entre ells en sèrie (fins a 10 a la vegada). La Unitat de Micro-Controlador (MCU) incorporada en cada mòdul, permet connectar sensors, motors, LEDs i altres components en conjunt sense haver de separar-los.

  Scratch i Python: software adaptat a tots els nivells

  Per als que s'inicien en la programació, CyberPi pot programar mitjançant mBlock, un software molt intuïtiu basat en Scratch 3.0 que consisteix en arrossegar i combinar blocs.

  Per als usuaris més avançats, el robot suporta també la programació mitjançant codi a través del llenguatge Python. Es pot convertir una programació amb blocs a Python amb un sol clic.

  També pots convertir CyberPi en un comandament per als jocs utilitzant la palanca de control i el seu sensor giroscòpic.

  CyberPi Makeblock Software

  CyberPi Makeblock Datos

  Aprendre sobre Ciència de les Dades i Internet de les Coses al palmell de la teva mà

  CyberPi pot recol·lectar dades de múltiples sensors i compartir-los amb l'ordinador, altres dispositius o al núvol. Aquestes dades poden visualitzar-se a través de la pantalla a tot color i poden processar amb el programari mBlock 5, editors Python i altres eines de programari.

  Gràcies al mòdul Wi-Fi incorporat, és possible comunicar-se de forma inalàmbrica entre múltiples CyberPi usant una Xarxa d'Àrea Local (LAN) i connectar-se a Internet per accedir al núvol i a altres serveis.

  Totes aquestes característiques permeten dissenyar i programar els teus propis experiments realcionats amb dades i Internet de les Coses.

  Entra al món de la Intel·ligència Artificial

  Mitjançant funcionalitats com el reconeixement d'imatge i veu, els estudiants podran iniciar-se en el pensament lògic i els principis que hi ha darrere de la Intel·ligència Artificial.

  Els estudiants podran aprendre i divertir-se creant projectes, com per exemple, programar el dispositiu per donar ordres mitjançant la parla o convertir text escrit en veu.

  CyberPi Makeblock Inteligencia Artificial
  Descàrregues i suport