Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA
Arduino Uno R4 MINIMA

Arduino Uno R4 MINIMA

 • d'1 a 2 alumnes
 • 12+ anys
REF.348593
(Arduino)

Arduino Uno R4 MINIMA és una placa educativa avançada amb un microcontrolador de 32 bits RA4M1 de Renesas.

Ofereix major velocitat de processament i memòria, suporta fins a 24V i compta amb un DAC integrat per a projectes d'àudio i RTC per al seguiment del temps.

21,78 € 18,00€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Què és Arduino Uno R4 MINIMA?

L'Arduino Uno R4 MINIMA és una evolució significativa en la sèrie de plaques Arduino Uno, incorporant un microcontrolador de 32 bits RA4M1 de Renesas.

Aquesta placa no només augmenta la capacitat de processament amb un rellotge de 48 MHz, sinó que també ofereix més memòria amb 256 kB de flash, 32 kB de SRAM i 8 kB d'EEPROM.

Aquest maquinari avançat el converteix en una eina ideal tant per a principiants com per a experts en electrònica i programació.Quines millores porta l'Arduino Uno R4 respecte a l'Arduino Uno Rev3?

L'Arduino Uno R4 MINIMA representa una millora considerable respecte a la versió Rev3. La principal diferència rau en el seu microcontrolador de 32 bits comparat amb el de 8 bits de la Rev3, cosa que resulta en un rendiment significativament superior.

A més, el R4 MINIMA incorpora un port USB-C per a una connexió més ràpida i robusta, i és compatible amb una major varietat de voltatges d'entrada, suportant fins a 24V. Aquestes millores permeten una major flexibilitat i capacitat en el desenvolupament de projectes més complexos i avançats.Com funciona?

L'Arduino Uno R4 MINIMA funciona com una plataforma de desenvolupament versàtil per a una àmplia gamma d'aplicacions electròniques i de programació. El seu microcontrolador de 32 bits permet realitzar tasques complexes i manejar múltiples processos simultàniament amb major eficiència.

Amb un DAC integrat, és perfecte per a projectes d'àudio, mentre que el seu RTC permet un seguiment precís del temps, ideal per a aplicacions que requereixen alarmes o esdeveniments cronometrats.

La compatibilitat amb els shields i accessoris existents assegura que els usuaris puguin aprofitar al màxim l'ecosistema d'Arduino sense necessitat d'adaptar els seus projectes anteriors.Quins beneficis educatius té la placa?

L'Arduino Uno R4 MINIMA ofereix una valuosa eina educativa per aprendre i ensenyar conceptes d'electrònica i programació. La seva interfície amigable i documentació extensa permeten als estudiants començar fàcilment i progressar cap a projectes més avançats.

La placa fomenta l'aprenentatge pràctic, permetent als usuaris experimentar amb sensors, actuadors i diversos mòduls perifèrics, cosa que facilita la comprensió dels conceptes teòrics mitjançant la pràctica directa.

A més, la capacitat de la placa per manejar projectes complexos prepara els estudiants per a desafiaments més avançats en el camp de l'enginyeria i la tecnologia.Per què comprar Arduino Uno R4 MINIMA?

Comprar l'Arduino Uno R4 MINIMA és una excel·lent inversió per a qualsevol entusiasta de l'electrònica i la robòtica. La seva compatibilitat amb els shields i accessoris existents d'Arduino permet una integració sense problemes en projectes actuals i futurs.

Les millores en processament i memòria signifiquen que pots manejar tasques més intensives i complexes, expandint les possibilitats dels teus projectes. A més, la seva capacitat per suportar fins a 24V facilita l'alimentació de components més grans sense necessitat de convertidors addicionals, simplificant el disseny i la implementació dels teus projectes.

Ja siguis un principiant en l'electrònica o un professional experimentat, l'Arduino Uno R4 MINIMA és una eina essencial per al teu laboratori de desenvolupament.

 • Microcontrolador: Renesas RA4M1 (Arm® Cortex®-M4)
 • Voltatge de funcionament: 5 V
 • Entrades/Sortides digitals: 14
 • Entrades analògiques: 6 (amb resolució de fins a 14 bits)
 • Velocitat del rellotge: 48 MHz
 • Memòria SRAM: 32 KB
 • Memòria flash: 256 KB
 • EEPROM: 8 KB
 • DAC: Convertidor digital a analògic de 12 bits
 • RTC: Rellotge en temps real
 • HID: Emulació de teclat/ratolí
 • Connector: USB-C
 • Voltatge d'alimentació (VIN): 6-24 V
 • Dimensions: 68.6 mm x 53.4 mm
 • Una placa Arduino Uno R4 Minima.
 • Un cable USB-C per a la connexió i alimentació.
 • Documentació bàsica i una guia ràpida d'inici.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits