Coding Express | LEGO Education | Enviament Gratis | ROBOTIX1

Coding Express

Ref. 45025

de 2 a 6 anys
d'1 a 6 alumnes
234 peces

En stock

326,70 €270,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

Estalvia 5% en aquest producte al comprar 3 o més unitats i
Estalvia 10% en aquest producte al comprar 10 o més unitats i

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2024.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

Coding Express
Ref. 45025
326,70 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  Coding Express: Tots a bord cap a l'èxit en STEAM

  Coding Express aprofita un clàssic que tots els alumnes adoren, el tren, i el converteix en una eina didàctica per al món digital. Es tracta d'una solució molt versàtil per a l'aprenentatge que presenta als alumnes temes de programació primerenca com seqüències, bucles i programació condicional.

  Els cinc bricks de colors donen vida al tren quan els nens i nenes els col·loquen en les vies per, per exemple, tocar la botzina, aturar-lo, canviar el sentit o encendre i apagar els llums. Cada brick de color realitza una acció específica que permet als alumnes provar, dissenyar diferents formes de resoldre un problema i treballar junts per aconseguir que el tren arribi a la seva destinació.

  Què és la programació primerenca?

  L'Associació Nacional per a l'Educació de Nens Petits (NAEYC) defineix la programació primerenca o pre-programació com "el llenguatge elemental de l'era digital".

  La programació primerenca consolida les habilitats de comunicació i col·laboració dels infants, potencia la resolució de problemes, i els ajuda a recordar instruccions i a centrar l'atenció.

  En deixar que els nens i nenes explorin les habilitats bàsiques que necessiten per programar a una edat primerenca, els resultarà més senzill aprendre, comprendre i posar en pràctica els conceptes de programació més endavant.

  Material didàctic: tot el que necessites per començar el viatge

  La solució inclou 8 lliçons: 4 per utilitzar únicament amb el joc físic i 4 per utilitzar mitjançant l'aplicació digital. També inclou una guia per al professor amb 8 tutorials online per treure el màxim partit del recurs a l'aula.

  Dins de la caixa també hi trobaràs 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i 1 guia d'introducció.

  Les lliçons s'han desenvolupat segons les guies en matèria de ciència, matemàtiques i tecnològica de la Asociación Nacional para la Educación de Niños Pequeños (NAEYC), del Marco de Aprendizaje Temprano del Siglo XXI (P21 ELF) i del Marco de Head Start sobre els resultats de l'aprenentatge primerenc dels infants.

  APP gratuïta de Coding Express

  Coding Express és compatible amb una aplicació gratuïta compatible amb dispositius iOS i Android. El seu ús és opcional, encara que molt recomanable, ja que en combinar el joc físic amb la plataforma digital es millora l'experiència d'aprenentatge.

  L'APP està especialment dissenyada per a nens i nenes de pre-escolar i ofereix quatre àrees per explorar: viatges, personatges, música i matemàtiques.

  Valors d'aprenentatge

  Valors d'aprenentatge

  Aprendre la lògica de la programació primerenca: seqüenciació, creació de bucles i programació condicional

  Expressar idees utilitzant elements digitals

  Conèixer la llengua i l'alfabetització

  Desenvolupar el pensament crític, la col·laboració i la resolució de problemes

  Contingut
  • 234 bricks de LEGO DUPLO®
  • Motor amb un sensor de color
  • 5 bricks de colors
  • 2 canvis d'agulles
  • App gratuïta
  • Material didàctic:
  8 lliçons, 6 fitxes amb idees de construcció, 1 pòster per l'aula, 1 fitxa d'activitats de primers passos i guia online per al professor.