Robòtica Primària | Els millors Robots Educatius | ROBOTIX1

Kits de robòtica i STEAM per a Educació Primària (6 a 12 anys)

Els millors robots educativos, kits de robòtica, programació i STEAM per a Educació Primària que faciliten l'aprenentatge dels nens mitjançant una experiència pràctica i divertida. Distribuidors oficials de LEGO Education i Makeblock.

Primària (6 a 12 anys)
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

62 productes mostrats
 • ÚLTIMES UNITATS

  LEGO Education WeDo 2.0 és el kit de robòtica recomanat per a nens i nenes a partir de 7 anys. Permet construir i programar robots mitjançant l'ús de motors, sensors i peces de LEGO. Descobreix la nova i millorada versió de WeDo 2.0: SPIKE Essential

  7+ anys
  199,65 €
 • ÚLTIMES UNITATS
  Oferta

  Màquines simples i motoritzades és el set que permet als alumn@s convertir-se en científics i enginyers de veritat. Descobreix com aprendre de manera divertida conceptes com les forces, el moviment, el mesurament i l'energia. Descobreix la nova i millorada versió de Màquines Simples i Motoritzades: BricQ Motion Prime

  8+ anys
  205,70 €   164,56 €
 • Nuevo

  SPIKE ™ Essential és el nou kit de robòtica de LEGO ® Education que desperta l'interès en l'aprenentatge STEAM a educació primària d'una forma pràctica. Inclou activitats de programació amb una innovadora i divertida metodologia que motiva als alumnes a desenvolupar les seves competències socioemocionals, lingüístiques i matemàtiques. Disponible el pack...

  6+ anys
  308,93 €
 • Bricq Motion Essential desperta l'interès de l'alumnat de primària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  6+ anys
  119,79 €
 • Oferta

  Primeres Màquines Simples és una eina d'experimentació que utilitza elements LEGO de la vida real per ajudar els nens a entendre com funcionen els engranatges, les palanques, les politges, les rodes i eixos, alhora que obtenen una visió avançada de la ciència i l'enginyeria. Disponible també el producte en recondicionat.

  5+ anys
  187,55 €   150,04 €
 • NOU

  LEGO SPIKE ™ Prime és la nova solució d'aprenentatge STEAM per a l'alumnat de cicle superior de primària i secundària que ajuda a l'alumnat a desenvolupar la confiança i habilitats de pensament crític. Disponible el pack aula amb condicions econòmiques especials. Software de programació Pack d'activitats Caixa d'emmagatzematge Vols...

  10+ anys
  399,30 €
 • Bricq Motion Prime desperta l'interès de l'alumnat de secundària per l'aprenentatge STEAM a mesura que experimenten amb les forces, el moviment i les interaccions en un context esportiu. Aporta experiències d'aprenentatge accessibles i pràctiques que inspiren moments de descobriment a mesura que els alumnes posen en acció els maons LEGO sense haver de...

  10+ anys
  119,79 €
 • Nou set d'expansió per el kit de robòtica educativa LEGO Education SPIKE Prime (ref. 45678). Inclou més de 600 peces de LEGO que permeten realitzar noves activitats i construccions més avançades. És el complement perfecte per a participar en l'apassionant món de les competicions de robòtica.

  10+ anys
  125,84 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Essential els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  6+ anys
  10,89 €
 • Nuevo

  Amb aquest kit d'ampliació personal per Bricq Motion Prime els teus alumnes podran seguir aprenent STEAM a qualsevol lloc. Facilita un aprenentatge híbrid que permet als estudiants reforçar a casa el contingut treballat durant la classe.

  10+ anys
  10,89 €
 • Codey Rocky és el robot perfecte per iniciar-se en la programació mitjançant un senzill software de blocs basat en Scratch o bé en codi Python per a usuaris més avançats. Tot en un entorn de reptes i jocs que permet als alumnes aprendre sobre conceptes com la Intel·ligència Artificial o Internet de les Coses a el mateix temps que es diverteixen....

  6+ anys
  113,73 €
 • Oferta

  LEGO Education WeDo 1.0 (ref. 9580) és el kit de robòtica recomanat per a infants a partir de 7 anys. Permet construir i programar robots mitjançant l'ús de motors, sensors i peces de LEGO. Descobreix la nova i millorada versió del robot: SPIKE Essential.

  7+ anys
  138,28 €   89,88 €
 • SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum amb el robot educatiu LEGO Education SPIKE Prime. Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb el robot SPIKE Prime. Fecha: 30 de novembre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM per a ensenyar el currículum amb els recursos educatius de BricQ Motion.  Promoció: Estalvia un 10% al comprar aquesta certificació juntament amb BricQ Motion. Data: 16 de novembre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Oferta

  Set del Repte PLAYMAKERS (2020) de FIRST LEGO League EXPLORE Inclou totes les peces per fer noves activitats que sumaran hores de diversió i aprenentatge al teu robot WeDo 2.0.

  7+ anys
  18,15 €   15,06 €
 • Caixa d'emmagatzematge de mida mitjana ideal per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que la caixa d'emmagatzematge de LEGO MINDSTORMS Education EV3 i Màquines Simples i Motoritzades. Es pot adquirir de forma opcional la safata classificadora. Disponibles altres tamanys de caixes d'emmagatzematge LEGO.

  17,85 €
 • CERTIFICACIÓ GRATIS
  Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit LEGO SPIKE Prime (ref. 45678) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA: compra aquest pack i aconsegueix gratis la certificació oficial SPIKE Prime. Recomanem 1 kit cada 2...

  10+ anys
  2 395,80 €   2 276,01 €
 • CERTIFICACIÓ GRATIS
  Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Essential (ref. 45401) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA: compra aquest pack i aconsegueix gratis la certificació oficial de BricQ Motion. Recomanem 1 kit...

  6+ anys
  718,74 €   682,80 €
 • Oferta

  Set del joc del robot del Repte RePLAY (2020) de FIRST LEGO League. Inclou el tapet i totes les peces per fer noves missions que sumaran hores de diversió i aprenentatge als teus robots MINDSTORMS Education EV3 o SPIKE Prime.

  10+ anys
  133,10 €   110,47 €
 • CERTIFICACIÓ GRATIS
  Oferta

  Packs per equipar l'aula del kit BricQ Motion Prime (ref. 45400) amb unes condicions econòmiques realment especials. La solució inclou el software de programació, el pack d'activitats curriculars i la caixa d'emmagatzematge. PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA: compra aquest pack i aconsegueix gratis la certificació oficial de BricQ Motion. Recomanem 1 kit cada 2...

  10+ anys
  718,74 €   682,80 €
 • Aquest paquet inclou elements per a Simple & Powered Machines Set (ref. 9686).

  8+ anys
  7,26 €
 • LaserBox Pro és una impressora làser intel·ligent d'escriptori dissenyada per crear divertits projectes d'educació STEAM. La seva càmera d'alta resolució combinada amb l'algoritme visual amb intel·ligència artificial revolucionen el tallat, gravat i marcat amb làser amb funcionalitats tan innovadores com el reconeixement intel·ligent de materials.

  6 140,75 €
 • Aquest paquet inclou elements per a Simple Machines Set (ref. 9689).

  7+ anys
  7,26 €
 • PRIMÀRIA

  Certificació LEGO Education en STEAM i robòtica per a ensenyar el currículum de primària amb el robot educatiu LEGO Education WeDo 2.0. Fecha: 19 de novembre de 17 a 21h Modalitat: online en directe (videoconferència) 

  95,00 €
 • Oferta

  Set del joc del robot del Repte Into Orbit (2018) de FIRST LEGO League. Inclou el tapet i totes les peces per fer noves missions que sumaran hores de diversió i aprenentatge als teus robots MINDSTORMS Education EV3 o SPIKE Prime.

  10+ anys
  139,15 €   97,41 €
 • BLED112 és l'adaptador de Bluetooth compatible amb LEGO Education WeDo 2.0. Especialment útil per proporcionar connexió inalàmbrica amb WeDo 2.0 en cas de no disposar un dispositiu compatible amb Bluetooth 4.0 o superior. Més informació sobre com connectar BLED112 (anglès)

  12,46 €
 • Aquest transformador estàndard de 10V DC permet recarregar les bateries dels següents productes: LEGO MINDSTORMS Education EV3 (Ref. 45544) LEGO Education WeDo 2.0 (Ref. 45300) Bateria Recarregable Power Functions (Ref. 8878) LEGO® MINDSTORMS NXT (Ref. 9797) NXT Rechargeable Battery DC (Ref. 9693)

  8+ anys
  33,88 €
 • Nuevo

  Hub Gran de LEGO Technic per LEGO Education SPIKE Prime (ref. 45678).

  6+ anys
  295,24 €
 • Caixa d'emmagatzematge de mida petita ideal per guardar tot tipus de peces LEGO. Té la mateixa mida que la caixa d'emmagatzematge de LEGO WeDo 2.0. Es pot adquirir de forma opcional la safata classificadora. Disponibles altres tamanys de caixes d'emmagatzematge.

  16,94 €
 • Nuevo

  Bateria del Hub Gran de LEGO Techinc per LEGO Education SPIKE Prime (ref. 45678).

  6+ anys
  70,18 €
 • Aquesta safata de classificació és similar a la utilitzada en WeDo 2.0, LEGO MINDSTORMS Education EV3 i Màquines Simples i Motoritzades. El disseny de la safata és compatible amb les caixes d'emmagatzematge petita (ref. 045497), mitjana (ref. 045498) i gran (ref. 09840).  Únicament es compatible una sola safata per cada caixa d'emmagatzematge.

  8,07 €
 • Nuevo

  Cable de Connexió USB micro de LEGO Techinc per LEGO Education SPIKE Prime (ref. 45678).

  10,89 €
 • Nuevo

  Motor Angular Gran de LEGO Techinc per LEGO Education SPIKE Prime (ref. 45678).

  6+ anys
  50,82 €