Bee-bot robot educativo TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educativo TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS
Bee-bot robot educatiu TTS

Bee-bot

 • d'1 a 4 alumnes
 • de 3 a 6 anys
REF.IT10077S
(TTS)

Bee-Bot és un robot educatiu dissenyat per introduir la programació i el pensament computacional en l'etapa d'infantil.

El seu disseny divertit amb forma d'abella i la seva facilitat d'ús mitjançant botons de direcció faciliten l'aprenentatge STEM a través del joc interactiu, enfortint habilitats de resolució de problemes i pensament lògic.

En aquesta nova versió, Bee-Bot pot interactuar amb altres robots, gravar i reproduir àudio.

116,84 € 96,56€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 Què és Bee-bot?

Bee-Bot és un robot educatiu en forma d'abella, especialment dissenyat per a l'educació infantil. Aquest robot programable permet als més petits introduir-se en el món de la programació de manera senzilla i divertida.

Es mou en seqüències programades pels mateixos nens i nenes, que poden dirigir els seus desplaçaments utilitzant comandaments bàsics com avançar, retrocedir, girar a l'esquerra i girar a la dreta.

El seu disseny intuïtiu i colorit fa que sigui un recurs atractiu i accessible per als més petits, estimulant la seva curiositat i desig d'aprendre.Quines novetats porta la nova versió de Bee-bot?

La nova versió de Bee-Bot porta millores significatives. Permet la interacció amb altres robots amb salutacions de parpelleig i xiulet, té la capacitat de gravació i reproducció de missatges d'àudio durant l'execució de comandaments, i és més accessible per a nens amb necessitats especials. A més, inclou bateries recarregables, eliminant la necessitat de reemplaçar piles.Com funciona?

El funcionament de Bee-Bot és molt simple i intuïtiu. Els nens i nenes programen els seus moviments pressionant les fletxes de direcció a la seva esquena. Cada comandament s'emmagatzema a la memòria de Bee-Bot, permetent que realitzi una seqüència de moviments un cop que es pressiona el botó de "go".

Aquesta programació seqüencial ensenya als nens els fonaments de la lògica i la planificació, ja que han de pensar i anticipar cada moviment per assolir un objectiu específic.

A més, Bee-Bot pot interactuar amb diferents estores educatives (no incloses) que representen diversos escenaris, augmentant així la varietat i riquesa de les activitats que es poden realitzar.Quins beneficis educatius té el robot?

Bee-Bot ofereix múltiples beneficis educatius. Desenvolupa habilitats de pensament crític i resolució de problemes en desafiar els nens a planificar i seqüenciar els seus moviments.

Fomenta la col·laboració i el treball en equip, ja que els estudiants poden treballar junts per programar el robot i completar tasques. A més, millora la comprensió espacial i l'orientació, ensenyant conceptes bàsics de direcció i lateralitat.

Bee-Bot també és un excel·lent recurs per a la integració de diferents àrees del currículum, com matemàtiques, llenguatge i ciències, a través d'activitats transdisciplinàries que promouen un aprenentatge significatiu i basat en el joc.Per què comprar Bee-bot?

Aquest robot no només introdueix als petits en el món de la programació i la tecnologia, sinó que també desenvolupa habilitats fonamentals per al seu desenvolupament integral.

El seu ús a l'aula és senzill i accessible per a tots, incloent-hi nens amb necessitats educatives especials. A més, la durabilitat i qualitat de Bee-Bot garanteixen un recurs educatiu que perdurarà al llarg del temps.

En triar Bee-Bot, estàs proporcionant als teus estudiants una eina educativa innovadora que fomenta la creativitat, el pensament crític i la col·laboració, preparant als nens per als desafiaments del segle XXI.

 • Moviment cap endavant/enrere: 150 mm ±8 mm
 • Girar esquerra/dreta: 90° ±4°
 • Pausa: 1 segon ±15%
 • Velocitat de moviment: Aproximadament 65 mm/s (depenent de l'estat de la bateria)
 • Bateria: 3.7 V DC / 500mAh, bateria recarregable de polímer de liti
 • Durada de la bateria: Aproximadament 8 hores en condicions normals (principalment en funció de la quantitat de moviments)
 • Bee-Bot: El robot de terra programable.
 • Guia d'usuari: Instruccions detallades sobre l'ús i manteniment del Bee-Bot.
 • Cable de càrrega USB: Utilitzat únicament per carregar la bateria del Bee-Bot (no es pot utilitzar per a la transferència de dades).

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits