Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS
Blue-bot robot educatiu TTS

Blue-bot

 • d'1 a 4 alumnes
 • de 4 a 8 anys
REF.324449
(TTS)

Blue-Bot és un robot educatiu programable dissenyat per ensenyar conceptes bàsics de programació en l'etapa d'infantil i primers cursos de primària.

Com el seu germà petit, el Bee-Bot, es pot programar mitjançant els botons de direcció de la seva part superior, però a més, aquest model afegeix la possibilitat de programar-lo a distància a través d'una aplicació basada en blocs.

153,07 € 126,50€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 Què és Blue-Bot?

Blue-Bot és un robot educatiu programable dissenyat per ensenyar conceptes bàsics de programació i llenguatge direccional en l'etapa d'infantil i primeres etapes de primària.

Aquest robot recarregable i fàcil d'usar es mou seguint les instruccions que els nens programen directament en els seus botons de direcció o mitjançant una aplicació basada en blocs similar a Scratch.

Amb la seva aparença amigable en forma d'abella, Blue-Bot es converteix en un company d'aprenentatge divertit i educatiu.Quines diferències hi ha entre Bee-Bot i Blue-Bot?

Tot i que Blue-Bot i Bee-Bot són similars en disseny i funcionalitat, Blue-Bot ofereix característiques addicionals que el fan més versàtil i adequat per a edats més avançades.

A diferència de Bee-Bot, Blue-Bot té connectivitat Bluetooth, permetent la programació des de dispositius mòbils i ordinadors, cosa que amplia les possibilitats d'interacció i complexitat de les activitats educatives.

A més, Blue-Bot compta amb una carcassa transparent que permet als nens observar els components interns i comprendre millor el seu funcionament, cosa que enriqueix l'experiència educativa.Com funciona?

El funcionament de Blue-Bot és senzill i intuïtiu, pensat per facilitar l'aprenentatge dels nens.

S'encén amb un simple interruptor i es pot programar tan manualment amb els botons de direcció com a través de l'aplicació Blue-Bot, disponible per a iOS, Android, Windows i Mac.

Els nens poden introduir fins a 200 comandaments seqüencials que el robot executarà amb precisió.

A més, Blue-Bot es pot personalitzar gravant sons que es reprodueixen en executar els comandaments, fent l'experiència encara més interactiva i divertida.Quins beneficis educatius té el robot?

Blue-Bot és una eina poderosa per al desenvolupament d'habilitats en els nens. En programar els seus moviments, els estudiants aprenen conceptes fonamentals de programació i resolució de problemes de manera pràctica.

Fomenta el pensament lògic i la creativitat en desafiar els nens a crear seqüències de comandaments que permetin al robot complir tasques específiques.

A més, promou la col·laboració i el treball en equip quan s'utilitza en activitats grupals.

Amb Blue-Bot, els nens no només adquireixen habilitats tècniques, sinó que també desenvolupen la seva capacitat per planificar, avaluar i ajustar les seves estratègies.Per què comprar Blue-Bot?

Aquest robot no només és una eina educativa eficaç, sinó que també és durador i fàcil de mantenir.

La seva capacitat per connectar-se a diversos dispositius i la seva programació intuïtiva el fan adaptable a diferents nivells d'habilitat i edats, des de l'educació infantil fins als primers cursos de primària.

Blue-Bot proporciona als estudiants experiències d'aprenentatge pràctiques que són tant educatives com entretingudes.

 • Moviments Endavant/Enrere: 150mm ±8mm
 • Girar Esquerra/Dreta: 90° ±4°
 • Pausa: 1 segon ±15%
 • Velocitat de Moviment: Aproximadament 65 mm/seg (depenent de l'estat de la bateria)
 • Bateries: D.C. 3.7V, 500mAh Polímer de Liti
 • Vida de la Bateria: Aproximadament 6 hores d'ús normal (principalment depèn de la quantitat de moviment)
 • Certificats de Seguretat: CE, EN71, EN62115, EMC, RED
 • Rang de Freqüència: 2.400 - 2.483GHz
 • Potència Màxima de Radiofreqüència: <10mW
 • Sensor: Rang de detecció dins d'aproximadament 25cm ±10cm (depenent de l'ambient)
 • Compatibilitat: Compatible amb dispositius iOS, Android, Windows i Mac OS X que continguin hardware Bluetooth compatible.
 • Mode d'Aparellament: Bluetooth v4.0, Bluetooth Smart i BLE no necessiten ser aparellats. Per a dispositius sense Bluetooth v4.0, Smart i BLE, l'aplicació Blue-Bot establirà una connexió quan sigui necessari.
 • Reprogramació del Nom: El nom Bluetooth per defecte és "Blue-Bot" i pot ser canviat a la configuració de l'aplicació Blue-Bot.
 • Programació: Capacitat d'emmagatzemar fins a 200 comandaments, inclosos moviments endavant/enrere, girs a l'esquerra/dreta, i pauses.
 • Recarrega: La càrrega completa pot trigar fins a 2 hores si la bateria està completament descarregada. Els ulls de Blue-Bot canvien a verd quan està completament carregat.
 • Mode de Suspensió: Blue-Bot entrarà en mode de suspensió si no s'utilitza durant 2 minuts amb el sensor apagat o 4 minuts amb el sensor encès.
 • Blue-Bot: El robot de terra programable.
 • Guia d'usuari: Instruccions detallades sobre l'ús i manteniment del Blue-Bot.
 • Cable de càrrega USB: Utilitzat únicament per carregar la bateria del Blue-Bot (no es pot utilitzar per a la transferència de dades).

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits