Demo1

Reserva una demo gratuïta

Ara pots reservar sense cap cost una demo d'1 hora amb un dels nostres assessors educatius.

Explica'ns prèviament els objectius del teu centre educatiu per poder ensenyar-te els programes, recursos i continguts que més s'adaptin a les vostres necessitats pedagògiques.

RESERVA DEMO AL CALENDARI

Asesoramiento gratuito

De què parlarem?

Etapa Educativa

Etapa educativa vs recursos


T'assessorem sobre els productes i continguts que millor s'adapten a cada curs per aconseguir un aprenentatge significatiu en els alumnes del teu centre.

Formación

Formació professorat


T'expliquem la millor forma de preparar el teu equip perquè la implementació del projecte sigui un ÈXIT en majúscules des de l'inici.
Vinculación curricular

Vinculació curricular


Despejaremos tots els dubtes que puguis tenir sobre com aterrar la nostra metodologia pràctica a les classes del teu centre educatiu.
Programas Educativos

Programes educatius


Mirallet, mirallet, digua'm quin programa necessito: curriculars, extraescolars, FIRST LEGO League... t'expliquem el que més et convé.
Garantía

Finançament del projecte


Tenim diverses fórmules perquè la inversió econòmica no sigui una limitació per a aconseguir implementar les STEAM al teu centre educatiu.
Recursos Educativos

Demostració de producte


Podem fer una demostració online o físicament perquè vegis el funcionament d'un producte, el seu software o exemples de les seves activitats.