Placa Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Placa Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico
Raspberry Pi Pico

Raspberry Pi Pico

  • d'1 a 2 alumnes
  • 8+ anys
REF.SC0915
(Raspberry Pi)

Raspberry Pi Pico és una placa microcontroladora versàtil i potent, dissenyada per a projectes educatius i de robòtica.

Amb el xip avançat RP2040, un processador de doble nucli, múltiples pins GPIO i suport per a programació en C/C++ i MicroPython, aquesta placa facilita la creació de projectes innovadors.

Ideal per a estudiants i makers!

9,96 € 8,23€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Què és la Raspberry Pi Pico?

Raspberry Pi Pico és una placa microcontroladora compacta i econòmica, desenvolupada per la Fundació Raspberry Pi.

Equipada amb el xip d'alt rendiment RP2040, compta amb un processador dual-core ARM Cortex-M0+ que corre a una velocitat de fins a 133 MHz.

El seu disseny inclou 264KB de SRAM i 2MB de memòria flash, fet que la fa ideal per a una àmplia varietat d'aplicacions en educació i projectes de robòtica.Com funciona?

La Raspberry Pi Pico es programa fàcilment utilitzant llenguatges com C/C++ o MicroPython. Gràcies al seu port USB 1.1, és possible transferir programes mitjançant una simple funció de drag-and-drop.

A més, els seus 26 pins GPIO multifuncionals permeten la connexió amb diversos sensors i components electrònics, fent que sigui una eina flexible per a qualsevol mena de projecte.

Les capacitats de PIO (Programmable I/O) integrades permeten definir noves funcionalitats de maquinari directament des del programari, ampliant encara més les seves aplicacions.Quins beneficis educatius té la placa?

La Raspberry Pi Pico és una excel·lent eina educativa. La seva facilitat de programació i versatilitat la fan perfecta per ensenyar conceptes de programació i electrònica a totes les edats.

Permet aprendre a programar en un entorn segur i controlat, mentre es desenvolupen habilitats pràctiques que són altament valorades en el camp de la tecnologia.

La placa és adequada tant per a principiants com per a usuaris més avançats, facilitant l'aprenentatge progressiu i el desenvolupament de projectes cada vegada més complexos.Per què comprar la Raspberry Pi Pico?

Comprar una Raspberry Pi Pico és invertir en una plataforma robusta i flexible per a l'educació i el desenvolupament de projectes tecnològics.

El seu preu accessible, combinat amb les seves poderoses característiques, la fa una opció excel·lent en el mercat de microcontroladors.

A més, el seu disseny permet una fàcil integració en projectes de robòtica i prototipatge, sent útil tant per a principiants com per a usuaris més avançats.

En resum, la Raspberry Pi Pico ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, proporcionant les eines necessàries per innovar i aprendre en el món de la tecnologia.

  • Placa Raspberry Pi Pico: El component principal, la microcontroladora amb el xip RP2040.
  • Guia d'inici ràpid: Un petit fullet o targeta que proporciona instruccions bàsiques per començar a utilitzar la placa.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits