Array ( [0] => FIRST LEGO League [1] => LEGO Education [2] => ROBOTIX ) 1

FIRST LEGO League

Què és FIRST LEGO League?

FIRST LEGO League és el programa que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d'aprenentatge úniques. A partir d'un desafiament anual se'ls planteja resoldre problemes del món actual com ara el reciclatge, l'educació o les energies renovables.


Mitjançant la seva resolució, els joves prenen contacte amb la ciència i la tecnologia, i aprenen habilitats i competències per al seu futur professional i personal, entre elles el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.


FIRST LEGO League forma part dels 4 programes FIRST que fomenten i estimulen l'interès per les matèries STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) dels 4 als 18 anys. Participa als programes FIRST:

Quatre modalitats en funció de l'edat:

FIRST LEGO League és molt més que robots…

  • És foment de les vocacions científiques i tecnològiques, mitjançant l'aprenentatge integrat de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques o per a la resolució de problemes.
  • És treball per projectes i desenvolupament d'habilitats i competències del s.XXI com el treball en equip, la comunicació, el pensament crític i l'emprenedoria.
  • És comunitat que implica els diferents actors que participen en l'ecosistema STEM.
  • És transformació i competitivitat per incidir en la capacitat dels mercats i del nostre país per afrontar els reptes del demà, impulsant un aprenentatge de qualitat.
  • És igualtat d'oportunitats, acostant la ciència i la tecnologia a tots els públics, sense excepció de gènere ni condició.
  • És futur. Prepara als joves perquè apliquin els seus coneixements i habilitats a la millora de la vida de les persones.