FIRST LEGO League

Què és FIRST LEGO League?

FIRST LEGO League és el programa que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 6 a 20 anys mitjançant experiències d'aprenentatge úniques. A partir d'un repte, presentat a escala internacional i sempre relacionat amb la temàtica de l'entorn global, els joves s'entusiasmen amb la ciència i la tecnologia i aprenen habilitats valuoses i competències per al seu futur personal i professional. 


FIRST LEGO League

FIRST Lego League Jr.

FIRST Tech Challenge

FIRST LEGO League és molt més que robots…

  • És vocacions STEM, i ofereix la possibilitat d'aprendre de forma integrada ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques per a la resolució de problemes del món real.
  • És aprenentatge de les habilitats i competències del s. XXI, mitjançant el treball per projectes i el treball en equip.
  • És comunitat. El 20% de les universitats d'Espanya impulsen com a socis organitzadors el programa en el seu territori, amb la col·laboració de 2.700 voluntaris i més de 100 empreses col·laboradores que fan possible que la iniciativa arribi a més de 15.000 joves.
  • És diversió i experiència vital. Els valors FIRST LEGO League són l'ADN del programa. Els joves els integren en el seu aprenentatge, fent de la seva participació una experiència divertida i memorable.
  • És futur i talentFIRST LEGO League genera oportunitats entre tots els joves perquè el dia de demà apliquin els coneixements i habilitats en la millora de les condicions de vida de les persones.

Tres modalitats en funció de l'edat:

FLL FIRST LEGO League

Joves de 10 a 16 anys

Repte i inscripcions
FLL FIRST LEGO League JR

Nens i nenes de 6 a 9 anys

Repte i inscripcions
FLL FIRST LEGO League JR

Joves de 16 a 20 anys

Repte i inscripcions