Lletres | LEGO Education | Enviament Gratis | ROBOTIX1

Lletres

Ref. 45027

3+ anys
d'1 a 4 alumnes
130 peces

En stock

Lletres98,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

 • Enviament Gratuït en 24-48h
 • GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS
 • SUPORT PERSONALITZAT POST VENDA
 • FINANÇA LA TEVA COMPRA
 • LEGO Education

  ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

  L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

  Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

  Condicions d'enviament

  Robòtica Educativa

  GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

  Tots els productes de LEGO Education compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

  Robòtica Nens

  SUPORT PERSONALITZAT POSTVENDA

  Si tens qualsevol dubte sobre el producte, posa't en contacte amb el nostre equip d'experts.

  Estarem encantats de poder ajudar-te.

  Contacta'ns

  PAGA A TERMINIS

  Aquest mètode de pagament et permet ajornar la teva compra en còmodes terminis -fins a un màxim de 12 quotes- amb únicament un interès del 25% TAE.

  Pots contractar el finançament de forma online sense la necessitat de documentació, únicament necessitaràs una targeta bancària.

  Per finançar la teva compra selecciona en el checkout aquesta opció com mètode de pagament i finalitza la teva comanda.

  Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

  Més informació

  Lletres
  Ref. 45027
  118,58 €
  afegir a la cistella
  Enviament gratuït

   Descripció

   Fomenta habilitats d'alfabetització a través del joc!

   Lletres de LEGO® Education deixa que els nens i nenes juguin i aprenguin en un món de lletres ple d'activitats inspiradores i brics LEGO® DUPLO®.

   Amb lletres dels colors de l’arc de sant Martí, les targetes d'inspiració i les activitats per començar que s'inclouen ajuden als nens i nenes a aprendre l'alfabet, reconèixer i escriure lletres, identificar fonemes i lletrejar paraules i noms curts. Les plaques de construcció, camionetes i portes també animen als alumnes a aparellar les lletres majúscules i minúscules, crear paraules compostes, unir vocals i consonants, i jugar a activitats divertides, per exemple, a endevinar la lletra que falta.

   El set inclou:

   • 130 elements LEGO® DUPLO®, inclosa una àmplia selecció de brics amb lletres en un arc de sant Martí de colors, plaques de construcció de color vermell i blau per separar consonants i vocals, camionetes per crear paraules compostes, i portes petites per jugar a endevinar la lletra que falta.
   • 4 targetes d'inspiració a doble cara per aprendre les lletres, identificar fonemes i lletrejar paraules i noms curts.
   • 1 targeta pel professorat per començar amb cinc activitats per arrencar la diversió a l'aula.
   • Fomenta la confiança del les nenes i nens mentre desenvolupen habilitats primerenques de llenguatge i alfabetització, per exemple, la consciència fonològica i el coneixement de l'alfabet.
   • Forma part de sistema LEGO Education Early Learning, protagonitzat per l'aprenentatge holístic per a alumnes d'educació infantil.

   Valors d'aprenentatge

   Habilitats primerenques de llenguatge i alfabetització

   Aprenentatge de l'alfabet

   Identificació de fonemes i lletrejar paraules

   Foment de la confiança

   Productes relacionats

   • Aquest set convida l'alumnat infantil a explorar les emocions i característiques físiques d'una forma divertida i captivadora. Col·laboren en diferents experiències de construcció de personatges, reconeixen els sentiments i identifiquen similituds i diferències. Les targetes de construcció proporcionen suport i inspiració, ¡perquè puguin construir i...

    3+ anys
    85,91 €
   • Desenvolupa habilitats STEAM fonamentals i inspira a les joves ments perquè col·laborin, construeixin, juguin i aprenguin en un divertit parc STEAM ple de dinàmiques atraccions LEGO® DUPLO®.

    3+ anys
    197,23 €
   • Coding Express és el nou recurs de LEGO Education per a educació infantil que permet als alumnes de a partir 2 anys aprendre habilitats bàsiques de programació. Cada brick de color fa que el tren faci una acció diferent en passar per sobre i d'aquesta forma els nens i nenes aprenen les bases de la programació primerenca com seqüències, bucles i condicionals.

    2+ anys
    244,42 €
   • El set de Tubs anima als alumnes més joves a desenvolupar habilitats del segle XXI mentre exploren un món de divertits animals fets amb tubs i altres elements LEGO® DUPLO® plens de color.

    3+ anys
    147,62 €
   • El set El meu Món XL ajuda als més joves a aprendre a través del joc mentre desenvolupen habilitats socials i van comprenent, cada vegada millor, el món que els envolta.

    2+ anys
    258,94 €
   • El set d'Animals ajuda a que les nenes i nens explorin el món animal amb una inspiradora i acolorida col·lecció de figures d'animals i accessoris LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    141,57 €
   • El set de Persones fomenta que les nenes i nens explorin les persones que conformen famílies, comunitats i cultures, amb les idees d'aprenentatge lúdic, accessoris i figures LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    89,54 €