Llibre Robòtica Educativa| Enviament Gratis | ROBOTIX1

Llibre Robòtica Educativa

Ref. ROBED-DEXTRA

En stock

36,00 €29,75 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

Condicions d'enviament

GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

Tots els productes compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

En totes les comandes ampliem el termini de devolució al 15 de gener de 2023.

Política de devolucions

PAGAMENT FRACCIONAT

Aquest mètode de pagament que ofereix Klarna et permet ajornar la teva compra en 3 còmodes terminis sense cap tipus d'interès.

Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

Més informació

Llibre Robòtica Educativa
Ref. ROBED-DEXTRA
36,00 €
afegir a la cistella
Enviament gratuït
  MÉS INFORMACIÓ

  Sinopsis

  La construcció i programació de robots a l'escola és un recurs educatiu que permet aprendre informàtica i tecnologia de manera innovadora i atractiva.

  El llibre proposa l'aprenentatge dels fonaments de la robòtica realitzant una sèrie de projectes en els que integra coneixements de Matemàtiques, Ciències i Tecnologia, resolent problemes tal com es fa en Enginyeria: mitjançant el disseny i la construcció d'objectes reals. Com a fil conductor del procés, els robots d'aprenentatge, LEGO MINDSTORMS Education 3 V, el nostre es diu POSIDÒNIA, ajudaran en la construcció d'una futurista ciutat submarina, TETIS, que podria ser habitada per l'ésser humà de manera autosostinguda.

  El nucli del llibre són les activitats i projectes específics de robòtica, ia més, es proposen altres activitats científiques i tecnològiques complementàries. Ambientat en temàtiques del món real com la generació d'energia en l'oceà, les estructures resistents a esforços, la producció d'aliments al mar, la potabilització d'aigua salada, la producció d'oxigen, etc., s'ofereixen possibles treballs de recerca, de realització d'experiments científics i de construcció de maquetes i prototips.

  ISBN: 978-84-16277-53-7

  Sobre l'autor

  Escrit per Gabriel Ocaña, enginyer Superior de Telecomunicacions i Professor de Tecnologia en Ensenyament Secundari.
  Va ser pioner en la creació i implantació d'assignatures de Robòtica, incorporades al currículum oficial d'Ensenyament Secundari i Batxillerat a Andalusia l'any 2008.

  Des de llavors ha realitzat una extensa activitat de divulgació, incloent publicació d'articles en revistes científiques, cursos de formació per a Professors, conferències i exhibicions. També és autor d'un llibre sobre robòtica en centres TIC publicat per la Conselleria d'Educació de la Junta d'Andalusia, i d'un monogràfic sobre la integració curricular del desafiament internacional FIRST LEGO League en Primària i Secundària publicat per FIRST LEGO League Espanya.