Llibre Robòtica Educativa

Llibre Robòtica Educativa

REF.ROBED-DEXTRA
(ROBOTIX Hands-on Learning)

Un llibre divertit per iniciar-te en la robòtica educativa. Construeix el teu propi robot LEGO MINDSTORMS Education EV3 alhora que descobreix la quantitat de coses sorprenents que pots fer amb ell. Un llibre amè per aprendre fent.

Previsualitzar el contingut >

36,00 € 29,75€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Sinopsis

La construcció i programació de robots a l'escola és un recurs educatiu que permet aprendre informàtica i tecnologia de manera innovadora i atractiva.

El llibre proposa l'aprenentatge dels fonaments de la robòtica realitzant una sèrie de projectes en els que integra coneixements de Matemàtiques, Ciències i Tecnologia, resolent problemes tal com es fa en Enginyeria: mitjançant el disseny i la construcció d'objectes reals. Com a fil conductor del procés, els robots d'aprenentatge, LEGO MINDSTORMS Education 3 V, el nostre es diu POSIDÒNIA, ajudaran en la construcció d'una futurista ciutat submarina, TETIS, que podria ser habitada per l'ésser humà de manera autosostinguda.

El nucli del llibre són les activitats i projectes específics de robòtica, ia més, es proposen altres activitats científiques i tecnològiques complementàries. Ambientat en temàtiques del món real com la generació d'energia en l'oceà, les estructures resistents a esforços, la producció d'aliments al mar, la potabilització d'aigua salada, la producció d'oxigen, etc., s'ofereixen possibles treballs de recerca, de realització d'experiments científics i de construcció de maquetes i prototips.

ISBN: 978-84-16277-53-7

Sobre l'autor

Escrit per Gabriel Ocaña, enginyer Superior de Telecomunicacions i Professor de Tecnologia en Ensenyament Secundari.
Va ser pioner en la creació i implantació d'assignatures de Robòtica, incorporades al currículum oficial d'Ensenyament Secundari i Batxillerat a Andalusia l'any 2008.

Des de llavors ha realitzat una extensa activitat de divulgació, incloent publicació d'articles en revistes científiques, cursos de formació per a Professors, conferències i exhibicions. També és autor d'un llibre sobre robòtica en centres TIC publicat per la Conselleria d'Educació de la Junta d'Andalusia, i d'un monogràfic sobre la integració curricular del desafiament internacional FIRST LEGO League en Primària i Secundària publicat per FIRST LEGO League Espanya.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits