• Oferta
Tubs LEGO Education 45025
Tubs LEGO Education 45025 Peces
Tubs LEGO Education 45025 Caixa
Tubs LEGO Education 45025 DUPLO
Tubs LEGO Education 45025
Tubs LEGO Education 45025 Peces
Tubs LEGO Education 45025 Caixa
Tubs LEGO Education 45025 DUPLO

Tubs

  • d'1 a 6 alumnes
  • 150 peces
  • 3+ anys
REF.45026
(LEGO Education)

El set de Tubs anima als alumnes més joves a desenvolupar habilitats del segle XXI mentre exploren un món de divertits animals fets amb tubs i altres elements LEGO® DUPLO® plens de color.

-20% Estalvies 37€
150,04 € 187,55 € 124,00€  (Sense IVA)

Enviament gratis en 1-2 dies laborables

Garantia oficial de 3 anys

Devolucions fins a 30 dies

Pagament fraccionat amb 0% d'interès
 

Fes volar la imaginació de les nenes i nens amb Tubs!

Tubs de LEGO® Education convida els nens i nenes a explorar un món d'animals de fantasia i altres construccions creatives, ¡fetes amb tubs!

Amb una acolorida col·lecció de tubs únics, cistelles, portes, boles i brics LEGO DUPLO, i sis targetes d'inspiració, els alumnes poden crear, entre altres coses, una gallina que posa ous, un drac i un petit cuc.

Tubs desenvolupa habilitats de el segle XXI, per exemple, habilitats motores fines de resolució de problemes i col·laboració. A més, els presenta la relació causa-efecte, la simetria i el reconeixement de formes 3D.

Creat per a alumnes d'educació infantil, aquest divertit set d'aprenentatge d'hora també inclou una targeta per començar amb cinc idees senzilles que inspiren l'aprenentatge lúdic a l'aula.

El set inclou:

  • 150 elements LEGO DUPLO® de colors que inclouen tubs, brics, 6 boles, portes i cistelles, perquè els alumnes d'educació infantil gaudeixin de la seva pròpia creativitat i un aprenentatge lúdic sense límits.
  • 6 targetes d'inspiració per poder construir animals graciosos i una targeta per començar adreçada als mestres amb cinc idees per començar la diversió a l'aula amb unes activitats fantàstiques.
  • Desenvolupa habilitats fonamentals de el segle XXI, per exemple, habilitats motores fines de resolució de problemes i col·laboració. A més, presenta la relació causa-efecte, la simetria i el reconeixement de formes 3D.
  • Convida a crear criatures divertides i juganeres, fàcils de construir.
  • Forma part de sistema LEGO Education Early Learning, protagonitzat per l'aprenentatge holístic per a alumnes d'educació infantil.

També podria interessar-te

Producte afegit a preferits
Producte eliminat de preferits