Tubs | LEGO Education | Enviament Gratis | ROBOTIX1

Tubs

Ref. 45026

3+ anys
d'1 a 6 alumnes
150 peces

En stock

Tubs122,00 € (sense IVA)

L'ENVIAMENT ÉS GRATUÏT I EL REBRÀS EL %MINIMAL_DATE% (PENÍNSULA)

 • Enviament Gratuït en 24-48h
 • GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS
 • SUPORT PERSONALITZAT POST VENDA
 • FINANÇA LA TEVA COMPRA
 • LEGO Education

  ENVIAMENTS GRATUÏTS EN 24-48H

  L'enviament a península és gratuït en totes les comandes.

  Per a enviaments fora de península consulta les condicions.

  Condicions d'enviament

  Robòtica Educativa

  GARANTIA OFICIAL DE 2 ANYS

  Tots els productes de LEGO Education compten amb una garantia oficial de fàbrica de 2 anys. 

  Robòtica Nens

  SUPORT PERSONALITZAT POSTVENDA

  Si tens qualsevol dubte sobre el producte, posa't en contacte amb el nostre equip d'experts.

  Estarem encantats de poder ajudar-te.

  Contacta'ns

  PAGA A TERMINIS

  Aquest mètode de pagament et permet ajornar la teva compra en còmodes terminis -fins a un màxim de 12 quotes- amb únicament un interès del 25% TAE.

  Pots contractar el finançament de forma online sense la necessitat de documentació, únicament necessitaràs una targeta bancària.

  Per finançar la teva compra selecciona en el checkout aquesta opció com mètode de pagament i finalitza la teva comanda.

  Pagaràs la primera quota al moment de realitzar la compra, la resta de pagaments es carregaran en la teva targeta mes a mes sense cap càrrec addicional.

  Més informació

  Tubs
  Ref. 45026
  147,62 €
  afegir a la cistella
  Enviament gratuït

   Descripció

   Fes volar la imaginació de les nenes i nens amb Tubs!

   Tubs de LEGO® Education convida els nens i nenes a explorar un món d'animals de fantasia i altres construccions creatives, ¡fetes amb tubs!

   Amb una acolorida col·lecció de tubs únics, cistelles, portes, boles i brics LEGO DUPLO, i sis targetes d'inspiració, els alumnes poden crear, entre altres coses, una gallina que posa ous, un drac i un petit cuc.

   Tubs desenvolupa habilitats de el segle XXI, per exemple, habilitats motores fines de resolució de problemes i col·laboració. A més, els presenta la relació causa-efecte, la simetria i el reconeixement de formes 3D.

   Creat per a alumnes d'educació infantil, aquest divertit set d'aprenentatge d'hora també inclou una targeta per començar amb cinc idees senzilles que inspiren l'aprenentatge lúdic a l'aula.

   El set inclou:

   • 150 elements LEGO DUPLO® de colors que inclouen tubs, brics, 6 boles, portes i cistelles, perquè els alumnes d'educació infantil gaudeixin de la seva pròpia creativitat i un aprenentatge lúdic sense límits.
   • 6 targetes d'inspiració per poder construir animals graciosos i una targeta per començar adreçada als mestres amb cinc idees per començar la diversió a l'aula amb unes activitats fantàstiques.
   • Desenvolupa habilitats fonamentals de el segle XXI, per exemple, habilitats motores fines de resolució de problemes i col·laboració. A més, presenta la relació causa-efecte, la simetria i el reconeixement de formes 3D.
   • Convida a crear criatures divertides i juganeres, fàcils de construir.
   • Forma part de sistema LEGO Education Early Learning, protagonitzat per l'aprenentatge holístic per a alumnes d'educació infantil.

   Valors d'aprenentatge

   Realitzar preguntes com: què passa si ...?, Com funciona ...?

   Desenvolupament habilitats motores fines

   Explorar la causa i l'efecte

   Promoure la col·laboració

   Productes relacionats

   • Promoció

    Aquest set permet als alumnes desenvolupar la psicomotricitat fina i resolució de problemes mentre descobreixen noves formes creatives per construir amb els tubs. El set també fomenta l'esperit científic mentre investiguen, construeixen i posen a prova conceptes importants com a causa i efecte.

    2+ anys
    145,19 € - 108,89 €
   • Desenvolupa habilitats STEAM fonamentals i inspira a les joves ments perquè col·laborin, construeixin, juguin i aprenguin en un divertit parc STEAM ple de dinàmiques atraccions LEGO® DUPLO®.

    3+ anys
    197,23 €
   • Coding Express és el nou recurs de LEGO Education per a educació infantil que permet als alumnes de a partir 2 anys aprendre habilitats bàsiques de programació. Cada brick de color fa que el tren faci una acció diferent en passar per sobre i d'aquesta forma els nens i nenes aprenen les bases de la programació primerenca com seqüències, bucles i condicionals.

    2+ anys
    244,42 €
   • El set de Lletres inclou una acolorida col·lecció de bricks LEGO DUPLO amb lletres, ideal per ensenyar habilitats d'alfabetització primerenca jugant amb l'alfabet.

    3+ anys
    118,58 €
   • El set El meu Món XL ajuda als més joves a aprendre a través del joc mentre desenvolupen habilitats socials i van comprenent, cada vegada millor, el món que els envolta.

    2+ anys
    258,94 €
   • El set d'Animals ajuda a que les nenes i nens explorin el món animal amb una inspiradora i acolorida col·lecció de figures d'animals i accessoris LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    141,57 €
   • El set de Persones fomenta que les nenes i nens explorin les persones que conformen famílies, comunitats i cultures, amb les idees d'aprenentatge lúdic, accessoris i figures LEGO® DUPLO®.

    2+ anys
    89,54 €