LEGO Boost - Comprar Online | LEGO Education | ROBOTIX1

LEGO Boost: programació i diversió a casa

LEGO Boost és el robot de LEGO ideal perquè els nens a partir de 7 anys aprenguin a programar a casa al mateix temps que es diverteixen.

LEGO Boost
Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

Categoria:

No hay opción disponible en este grupo

5 productes mostrats
 • ESGOTAT

  LEGO Boost és el kit de robòtica de LEGO® que permet als més petits construir 5 divertits models de robots al mateix temps que aprenen a programar. ESGOTAT. Disponible la versió educativa LEGO Education WeDo 2.0 amb enviament immediat, més models de construcció i noves activitats.

  7+ anys
  159,99 €
 • LEGO Boost Comandante Droide és el nou kit de robòtica de LEGO® inspirat en el món de Star Wars que permet als joves realitzar a casa més de 40 divertides missions de construcció i programació. Disponible també la versió educativa LEGO Education WeDo 2.0 amb més models de construcció i noves activitats. Construeix 3 robots mítics de la saga Star Wars...

  7+ anys
  220,22 €
 • Samsung Galaxy Tab A és la tablet perfecta i 100% compatible amb el software de tots els nostres robots educatius. Incorpora el nou Mode Nens que la converteixen en el dispositiu ideal per a l'aula i els més petits. Aprofita ara els nostres packs de robot més dispositiu.

  248,05 €
 • Dell Latitude 3190 és l'ordinador portàtil perfecte per a nens. A més, ens hem assegurat que sigui 100% compatible amb el software de tots els nostres robots educatius. La seva bateria de llarga durada, la robustesa dels seus materials i el seu programari preinstal·lat específic per a educació el converteixen en el dispositiu ideal per utilitzar a...

  394,36 €
 • Apple iPad és una aposta segura per al teu centre educatiu per la seva facilitat d'ús i rendiment. A més, funciona com un llamp amb tota la nostra gamma de robots educatius. Aprofita ara els nostres packs de robot més dispositu.

  382,81 €