Tablets i Ordinadors Educatius per a Nens | ROBOTIX1

Tablets i Ordinadors Educatius

Hem seleccionat els millors models de tablets i ordinadors educatius que reuneixen totes les característiques que necessiten els nens i les nenes: robustesa de materials, durada de la bateria, velocitat, apps educatives, compatibilitat amb els nostres robots ...

Llegir més +
Filtrar:
Tancar Filtres

Tipus de producte

Etapa educativa i edat

No hay opción disponible en este grupo

Preu

225 € - 390 €
Eliminar selección
4 productes mostrats
 • Apple iPad és una aposta segura per al teu centre educatiu per la seva facilitat d'ús i rendiment. A més, funciona com un llamp amb tota la nostra gamma de robots educatius.

  382,81 €
 • Samsung Galaxy Tab A7 és la tablet perfecta i 100% compatible amb el software de tots els nostres robots educatius. Incorpora el nou Mode Nens que la converteixen en el dispositiu ideal per a l'aula i els més petits.

  227,13 €
 • Samsung Galaxy Tab S6 Lite és la tablet ideal per utilitzar al teu centre educatiu i també amb la nostra gamma de robots. Incorpora el llapis S Pen que facilita l'aprenentatge facilitant tasques habituals a l'aula com prendre apunts o dibuixar.

  332,48 €
 • Samsung Chromebook 4 ™ és un ordinador portàtil dissenyat especialment per a professors i alumnes. Incorpora el sistema operatiu de Google i reuneix tots els requisits imprescindibles per a educació: potència, seguretat, connectivitat, durabilitat i lleugeresa. A més, són completament compatibles amb tota la nostra gamma de robots educatius. Color:...

  243,77 €