Filtrar per: Matèria Tipus de producte

Filtros

14 productes mostrats
 • Aquest set permet als alumnes desenvolupar la psicomotricitat fina i resolució de problemes mentre descobreixen noves formes creatives per construir amb els tubs. El set també fomenta l'esperit científic mentre s'investiguen, construeixen i posen a prova conceptes importants com a causa i efecte.

  2-5 anys
  1-6
  147

  Aquest set permet als alumnes desenvolupar la psicomotricitat fina i resolució de problemes mentre descobreixen noves formes creatives per construir amb els tubs. El set també fomenta l'esperit científic mentre s'investiguen, construeixen i posen a prova conceptes importants com a causa i efecte.

  133,09 €
  VEURE ARA
  ENVIAMENT GRATUÏT 24 / 48H
 • Aquest set és una eina d'experimentació que utilitza elements LEGO de la vida real per ajudar els nens a entendre com funcionen els engranatges, les palanques, les politges, les rodes i eixos, alhora que obtenen una visió avançada de la ciència i l'enginyeria.

  5+ anys
  177,86 €
 • Aquest set és una eina d'experimentació que inicia els estudiants en els principis bàsics d'engranatges, palanques i politges, alhora que estableix les bases per a l'aprenentatge de la ciència i la tecnologia.

  7+ anys
  64,21 €
 • Màquines simples i motoritzades, el set que permet als alumn@s convertir-se en científics i enginyers de veritat. Descobreix com aprendre de manera divertida conceptes com les forces, el moviment, el mesurament i l'energia.

  8+ anys
  193,59 €
 • LEGO Education WeDo 2.0 és el robot educatiu que permet aprendre ciències, programació, enginyeria i tecnologia de la forma més divertida i efectiva.

  7+ anys
  173,00 €
 • Pack

  LEGO MINDSTORMS Education EV3 motiva als nens a dissenyar, construir i programar robots mitjançant l'ús de motors, sensors, engranatges, rodes, eixos i altres components tècnics.

  10-21 anys
  447,69 €
 • Aquest set inclou nous elements extra per construir models LEGO Education WeDo (Ref. 9580); per construir i programar nous i més grans models que ofereixen encara més oportunitats d'aprenentatge.

  7+ anys
  64,12 €
 • Aquest paquet addicional està concebut per utilitzar-se en combinació amb Màquines simples i motoritzades (ref. 9686). Inclou bombes, tubs, cilindres, vàlvules, un tanc d'aire, un manòmetre i instruccions de construcció a tot color per a quatre models pneumàtics reals. Ofereix noves activitats de resolució de problemes, a més de guies per al...

  10+ anys
  90,74 €
 • Expansió per al Set de Màquines Simples i Motoritzades (ref. 9686) i LEGO MINDSTORMS Education (ref. 45544)Permet als estudiants experimentar amb les energies renovables: solar i eòlicaConté 12 elements addicionals.

  8+ anys
  142,77 €
 • Set d'expansió per al kit de robòtica LEGO MINDSTORMS Education EV3 (necessari).

  10-21 anys
  229,89 €
 • Aquest pack inclou tot el que necessites per utilitzar LEGO WeDo 2.0. A més del robot educatiu, inclou la tablet Vexia Stronger 10.1 amb Windows 10, compatible amb el software del producte. *Promoció exclusiva del canal online Disposem de diferentes tipus de packs en función del número de alumnos (recomenat 1 robot cada 3 alumnes): ...

  7+ anys
  450,00 €
 • Aquest pack inclou tot el que necessites per utilitzar LEGO MINDSTORMS Education EV3. A més del robot educatiu, inclou la tablet Vexia Stronger 10.1 amb Windows 10 (compatible amb el software del producte) + el carregador.  *Promoció exclusiva del canal online Disposem de diferentes tipus de packs en función del número de alumnos (recomenat 1 robot cada...

  10-21 anys
  728,00 €
 • Disposem de packs a mida per a aules de LEGO MINDSTORMS Education EV3 (ref. 45544) amb condicions realment especials.Contacta amb nosaltres i et prepararem la proposta personalitzada que més s'ajusti a les necessitats i nombre d'alumnes del teu centre educatiu o empresa. Recomanem 1 kit de MINDSTORMS Education EV3 cada 2 alumnes. VULL MÉS INFORMACIÓ

  10-21 anys
 • Disposem de packs a mida per a aules de LEGO Education WeDo 2.0 (ref. 45300) amb condicions realment especials.Contacta amb nosaltres i et prepararem la proposta personalitzada que més s'ajusti a les necessitats i nombre d'alumnes del teu centre educatiu o empresa.Recomanem 1 kit de WeDo 2.0 cada 2 alumnes. VULL MÉS INFORMACIÓ

  7+ anys